Cinzento_Custom-Made_Eikenhouten-Vloeren-Holland-Parket

Op zoek naar een nieuwe eikenhouten vloer?

Een eikenhouten vloer geeft een onmiskenbaar authentiek karakter aan uw inrichting. Laat u adviseren door Holland Parket, dé specialist in massief houten vloeren!

De voordelen van een eikenhouten vloer

Waarom kiezen voor een eikenhouten vloer?

Een eikenhouten vloer bestaat uit massief houten planken welke worden verlijmd op een ondervloer. Traditioneel zijn de plankjes 6 á 9 cm breed en 6 tot 10 mm dik. Het is echter ook in bredere formaten beschikbaar, beter bekend als eikenhouten landhuisdelen. Bij eikenhouten vloeren zijn vele uitvoeringen en legpatronen / legmethoden mogelijk (bijvoorbeeld visgraat) en het eiken, maar ook andere houtsoorten kan bewerkt worden, bijvoorbeeld geborsteld en geolied. Hierdoor zijn de diverse kleur- en afwerkingmogelijkheden van eikenhouten vloeren eindeloos! Bij Holland Parket vindt u een enorm uitgebeid assortiment (eiken)houten vloeren, waaronder onze eigen Holland Old Wood collectie.

Een eikenhouten vloer zal na verloop van tijd altijd wat slijten. Dit geeft de vloer aan de ene kant veel karakter maar het kan ook storend zijn. Een groot voordeel van een echte houten vloer is dat deze altijd weer te renoveren is. De vloer wordt dan volledig geschuurd en opnieuw in de lak gezet. Voor wie van afwisseling houdt is dat een mooi bijkomend voordeel. Door te kiezen voor een andere afwerking krijgt de vloer direct een compleet andere look.

Zelf leggen of laten leggen.
De legtechniek, motieven en eigenschappen van een massief eikenhouten vloer maken van het leggen van dit type vloer een specialistisch en secuur werk. Wij adviseren daarom om de vloer te laten leggen door een professionele parketteur. Bij Holland Parket werken zeer deskundige parketteurs met jarenlange ervaring.

Wees goed voorbereid!
Hout is een natuurproduct dat zich gedraagt en aanpast naar de omstandigheden in de kamer en is daarom ook minder geschikt voor vloerverwarming. Factoren als mate van gebruik en het soort ondervloer zijn niet te verwaarlozen wanneer u de juiste keuze wilt maken. Bezoek onze showroom in Ede of Amersfoort en laat u uitgebreid informeren voor u tot aanschaf over gaat!

De voordelen
van een eikenhouten vloer op een rij.

  • Beschikbaar in vele houtsoorten, afwerkingen en plankmaten.
  • De unieke, warme uitstraling van echt hout.
  • Klassieke legpatronen zoals visgraat zorgen voor een exclusieve uitstraling.
  • Bij slijtage of schade eenvoudig te renoveren of repareren.
  • De vloer schuren en bewerken in een andere look is altijd mogelijk.

AFSPRAAK MAKEN IN ONZE SHOWROOM

Laat u geheel vrijblijvend en gratis adviseren in onze showroom.

Waarom Holland Parket?

  • Uitgebreide showroom met meer dan 500 vloeren
  • Groot aanbod diverse stijlvolle eikenhouten vloeren
  • Ervaren parketteurs in dienst, inclusief leggen mogelijk
  • Gratis advies aan huis
  • Alle vloeren direct leverbaar, geen wachttijden
Klanten Vertellen

Onze klanten geven ons gemiddeld
een 9.5 op basis van 348 ervaringen.

Gratis advies aan huis?

Wij adviseren vrijblijvend en kosteloos bij u thuis over uw wensen. We kunnen direct wat voorbeelden meenemen en de juiste maten opnemen.

VRAAG GRATIS ADVIES BIJ U THUIS AAN

Wij passen ons aan, aan uw agenda. Dat betekent dat wij ook ’s avonds of in het weekend langs kunnen komen.

Of bel direct met één van onze vestigingen en stel uw vraag.

Vestiging Amersfoort (Kamp 37)
Tel. 033 - 47 555 01

Vestiging Ede (Vening Meineszstraat 2)
Tel. 0318 - 621 572

Uw parketvloer koopt u bij Holland Parket!

Holland Parket werd in 1988 opgericht in Ede door Wijnand van Beek, na 10 jaar werkzaam te zijn geweest bij het grootste parketbedrijf in Nederland. In de jaren die volgden werden nog twee vestigingen geopend in Bussum en Amersfoort. Hiermee bestreek het werkgebied van Holland Parket een groot deel van midden-Nederland en al snel groeide het bedrijf uit tot één van de meest toonaangevende vloerleveranciers in de regio.

Holland Parket is gespecialiseerd in echte houten vloeren, van een klassieke parketvloer in een visgraat tot karakteristieke eiken landhuisdelen. Het aanbod bestaat daarnaast uit kurk, PVC, vinyl en laminaat, waarbij vrijwel elke collectie van de bekende merken uit voorraad leverbaar is. Voor wie op zoek is naar een goede prijs-kwaliteit verhouding biedt Holland Parket ook een unieke eigen lijn van eikenhouten vloerdelen en laminaat onder de naam Holland Old Wood en Holland Laminaat.

Holland Parket werkt zoveel mogelijk met eigen parketteurs en vloerenleggers, die uw vloer vakkundig bij u leggen. Holland Parket streeft de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid na en dat ziet u terug in het resultaat. De ervaringen van klanten die u voor gingen kunt u hierboven raadplegen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kom dan langs in onze showroom of nodig ons uit voor een gratis en vrijblijvend advies aan huis.