Zeer centraal gelegen in Nederland en meer dan 2500 vloeren in ons ruime assortiment.

Holland Parket werd in 1988 opgericht in Ede door Wijnand van Beek, na 10 jaar werkzaam te zijn geweest bij het grootste parketbedrijf in Nederland. De eerste jaren werd er veel en hard gewerkt, vooral samen met Jan Staal, medewerker van het eerste uur, om een gezonde basis te leggen onder de onderneming. Coby, de vrouw van Wijnand, beheerde intussen de winkel.

Wijnand en Coby vormde toen, en nog steeds, een sterk duo wat Holland Parket als een hecht familiebedrijf leidt. Het team werd een jaar later versterkt door Wim Donkersteeg. Samen vormen zij nog steeds het hart van Holland Parket. Het bedrijf groeide snel en al na 3 jaar werd een groter pand gekocht, welke werd verbouwd tot de ruime en moderne showroom met kantoren en magazijn zoals we deze nu kennen.

Ons team

Wijnand van Beek

Eigenaar
Sinds 1988

Coby van Beek

Administratie
Sinds 1988

Jan Staal

Technisch inspecteur / verkoopmedewerker
Sinds 1988

Wim Donkersteeg

Verkoopmedewerker
Sinds 1989

Mary Borgers

Verkoopmedewerkster
Sinds 1995

Wouter Gijsbertsen

Vloerenlegger
Sinds 1998

Bart Hendriksen

Vloerenlegger
Sinds 2017

Michel Hendriks

Vloerenlegger
Sinds 2018

Marco van Diemen

Vloerenlegger
Sinds 2020

Bert-Jan Jurling

Verkoopmedewerker
Sinds 2020

Brenda Bijlsma

Verkoopmedewerkster
Sinds 2021

In 1994 werd besloten tot uitbreiding. In ’t Gooi werd in Bussum een geschikte locatie gevonden, en niet veel later was de tweede vestiging van Holland Parket een feit. Zes jaar later werd in het centrum van Amersfoort wederom een nieuw filiaal geopend. Met deze 3 vestigingen kon Holland Parket heel midden Nederland bedienen, en al snel wisten consumenten uit het hele land het bedrijf te vinden. In 2019 is de showroom in Bussum samengevoegd met de showroom in Amersfoort.

Goed vakmanschap, enthousiasme en betrokkenheid zijn de pijlers waarop Holland Parket sinds 1988 zijn fundament heeft. Kwaliteit in aanbod en service staat hoog in het vaandel en dus onderscheidt Holland Parket zich met een enorm assortiment van topmerken en een team van gespecialiseerde medewerkers met jarenlange ervaring in de branche. Onze vloerenleggers leggen uw vloer volledig naar uw wens. Visgraat en andere patronen of figuren behoren ook tot mogelijkheden.

Holland Parket heeft een eigen vloeren lijn, de Holland Collectie, bestaande uit meer dan 300 handgeselecteerde vloeren. Op de laminaatlijn geven wij zelfs levenslange garantie.

Holland Parket is erkend door het CBW (Centraal Bureau Wonen), evenals onze leveringsvoorwaarden en garantiebepalingen welke zijn goedgekeurd door de Consumentenbond.

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.5 op basis van 444 ervaringen.

Bekijk alle beoordelingen