parketvloer

Parketvloer, de authentieke houten vloer, een echte klassieker.

Holland Parket is specialist in het leggen van parketvloeren op traditionele wijze zoals de tijdloze visgraat. Een echte eyecatcher in uw interieur!

De voordelen van parket

Waarom kiezen voor een traditionele parketvloer?

De traditionele parketvloer is een met de hand gelegde vloer van massief houten planken die bij voorkeur verlijmd worden op de ondervloer. Vaak worden deze vloeren gelegd in een bepaald motief zoals de visgraat of blokgraat, fraai afgewerkt met een bies en rand rondom de vloer. Het unieke en exclusieve karakter van een traditionele parketvloer is een ware verrijking voor iedere ruimte. En omdat een massief houten vloer vrijwel onbeperkt kan worden gerenoveerd gaat deze een leven lang mee.

Zelf leggen of laten leggen.
De legtechniek, motieven en eigenschappen van een massief houten vloer maken van het leggen van de parketvloer een specialistisch en secuur werk. Wij adviseren daarom om de vloer te laten leggen door een professionele parketteur. Bij Holland Parket werken zeer deskundige parketteurs met jarenlange ervaring.

Wees goed voorbereid!
Hout is een natuurproduct dat zich gedraagt en aanpast naar de omstandigheden in de kamer en is daarom ook niet geschikt voor vloerverwarming. Factoren als mate van gebruik en het soort ondervloer zijn niet te verwaarlozen wanneer u de juiste keuze wilt maken. Bezoek onze showroom in Ede of Amersfoort en laat u uitgebreid informeren voor u tot aanschaf over gaat!

De voordelen
van een parketvloer op een rij.

  • Beschikbaar in vele designs, uitvoeringen en plankmaten.
  • De unieke, warme uitstraling van echt hout.
  • Klassieke legpatronen zoals visgraat zorgen voor een exclusieve uitstraling.
  • Bij slijtage of schade eenvoudig te renoveren of repareren

AFSPRAAK MAKEN IN ONZE SHOWROOM

Laat u geheel vrijblijvend en gratis adviseren in onze showroom.

Waarom Holland Parket?

  • Uitgebreide showroom met meer dan 500 vloeren
  • Groot aanbod stijlvolle parketvloeren
  • Ervaren parketteurs in dienst, inclusief leggen mogelijk
  • Gratis advies aan huis
  • Alle vloeren direct leverbaar, geen wachttijden
Klanten Vertellen

Onze klanten geven ons gemiddeld
een 9.5 op basis van 343 ervaringen.

Gratis advies aan huis?

Wij adviseren vrijblijvend en kosteloos bij u thuis over uw wensen. We kunnen direct wat voorbeelden meenemen en de juiste maten opnemen.

VRAAG GRATIS ADVIES BIJ U THUIS AAN

Wij passen ons aan, aan uw agenda. Dat betekent dat wij ook ’s avonds of in het weekend langs kunnen komen.

Of bel direct met één van onze vestigingen en stel uw vraag.

Vestiging Amersfoort (Kamp 37)
Tel. 033 - 47 555 01

Vestiging Ede (Vening Meineszstraat 2)
Tel. 0318 - 621 572

Uw parketvloer koopt u bij Holland Parket!

Holland Parket werd in 1988 opgericht in Ede door Wijnand van Beek, na 10 jaar werkzaam te zijn geweest bij het grootste parketbedrijf in Nederland. In de jaren die volgden werden nog twee vestigingen geopend in Bussum en Amersfoort. Hiermee bestreek het werkgebied van Holland Parket een groot deel van midden-Nederland en al snel groeide het bedrijf uit tot één van de meest toonaangevende vloerleveranciers in de regio.

Holland Parket is gespecialiseerd in echte houten vloeren, van een klassieke parketvloer in een visgraat tot karakteristieke eiken landhuisdelen. Het aanbod bestaat daarnaast uit kurk, PVC, vinyl en laminaat, waarbij vrijwel elke collectie van de bekende merken uit voorraad leverbaar is. Voor wie op zoek is naar een goede prijs-kwaliteit verhouding biedt Holland Parket ook een unieke eigen lijn van eikenhouten vloerdelen en laminaat onder de naam Holland Old Wood en Holland Laminaat.

Holland Parket werkt zoveel mogelijk met eigen parketteurs en vloerenleggers, die uw vloer vakkundig bij u leggen. Holland Parket streeft de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid na en dat ziet u terug in het resultaat. De ervaringen van klanten die u voor gingen kunt u hierboven raadplegen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kom dan langs in onze showroom of nodig ons uit voor een gratis en vrijblijvend advies aan huis.