laminaat

Laminaat, de veelzijdige vloer!

Laminaat is een van de meest populaire vloertypen en een uitstekend en betaalbaar alternatief voor echte houten vloerdelen.

De voordelen van laminaat

Waarom kiezen voor een laminaat vloer?

De afgelopen jaren heeft laminaat enorm aan populariteit gewonnen. Er zijn veel merken bijgekomen die zich trachten te onderscheiden op het gebied van nieuwe technieken, uitvoeringen en kwaliteit. Tegenwoordig is de V-groef behoorlijk populair. Hierdoor is het laminaat bijna niet meer van een echte houten planken vloer te onderscheiden. De vele verschillende mogelijkheden in design, uitvoering en maatvoering zorgt ervoor dat u altijd een plank vindt die past bij uw interieur.

Zelf leggen of laten leggen.
Bijna elk laminaat is tegenwoordig kliklaminaat. De klik-techniek heeft ervoor gezorgd dat u zelf redelijk eenvoudig uw laminaatvloer kunt leggen en zelfs verwijderen en verplaatsen. Desondanks adviseren wij u om de vloer te laten leggen door onze ervaren vloerenleggers. Dan bent u gegarandeerd van een prachtig eindresultaat en een vloer waar u nog jarenlang probleemloos van kunt genieten.

Wees goed voorbereid!
Factoren als mate van gebruik en het soort ondervloer zijn niet te verwaarlozen wanneer u de juiste keuze wilt maken. Bezoek onze showroom in Ede of Amersfoort en laat u uitgebreid informeren voor u tot aanschaf over gaat!

De voordelen
van een laminaatvloer op een rij

 • Beschikbaar in vele designs, uitvoeringen en maten.
 • Bijna niet te onderscheiden van echte houten vloeren.
 • Relatief goedkoop
 • Snel te leggen en geschikt voor vrijwel iedere ruimte.
 • Makkelijk schoon te maken en onderhoudsvrij.
 • Tevens geschikt voor vloerverwarming.

AFSPRAAK MAKEN IN ONZE SHOWROOM

Laat u geheel vrijblijvend adviseren in onze showroom.

Waarom Holland Parket?

 • Uitgebreide showrooms met meer dan 500 vloeren
 • Groot aanbod diverse stijlvolle laminaat vloeren
 • Ervaren parketteurs en vloerleggers in dienst
 • Gratis en vrijblijvend advies aan huis
 • Alle vloeren direct leverbaar, geen wachttijden
Klanten Vertellen

Onze klanten geven ons gemiddeld
een 9.5 op basis van 353 ervaringen.

Gratis advies aan huis?

Wij adviseren vrijblijvend en kosteloos bij u thuis over uw wensen. We kunnen direct wat voorbeelden meenemen en de juiste maten opnemen.

VRAAG GRATIS ADVIES BIJ U THUIS AAN

Wij passen ons aan, aan uw agenda. Dat betekent dat wij ook ’s avonds of in het weekend langs kunnen komen.

Of bel direct met één van onze vestigingen en stel uw vraag.

Vestiging Amersfoort (Kamp 37)
Tel. 033 - 47 555 01

Vestiging Ede (Vening Meineszstraat 2)
Tel. 0318 - 621 572

Laminaat koopt u bij Holland Parket!

Holland Parket werd in 1988 opgericht in Ede door Wijnand van Beek, na 10 jaar werkzaam te zijn geweest bij het grootste parketbedrijf in Nederland. In de jaren die volgden werden nog twee vestigingen geopend in Bussum en Amersfoort. Hiermee bestreek het werkgebied van Holland Parket een groot deel van midden-Nederland en al snel groeide het bedrijf uit tot één van de meest toonaangevende vloerleveranciers in de regio.

Holland Parket is gespecialiseerd in echte houten vloeren, van klassiek parket in een visgraat tot karakteristieke eiken landhuisdelen. Het aanbod bestaat daarnaast uit kurk, PVC, vinyl en natuurlijk laminaat, waarbij vrijwel elke collectie van de bekende merken uit voorraad leverbaar is. Voor wie op zoek is naar een goede prijs-kwaliteit verhouding biedt Holland Parket ook een unieke eigen lijn van eikenhouten vloerdelen en laminaat onder de naam Holland Old Wood en Holland Laminaat.

Holland Parket werkt zoveel mogelijk met eigen parketteurs en vloerenleggers, die uw vloer vakkundig bij u leggen. Holland Parket streeft de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid na en dat ziet u terug in het resultaat. De ervaringen van klanten die u voor gingen kunt u hierboven raadplegen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kom dan langs in onze showroom of nodig ons uit voor een gratis en vrijblijvend advies aan huis.