Cinzento_Afbeelding-4

Advies op maat én op locatie!

Deze lastige tijden vragen om een iets andere aanpak. Daarom komen de specialisten van Holland Parket graag bij u langs met monsterborden en vrijblijvend advies.

Vloeradvies aan Huis

Hoe werkt dat?

Het coronavirus zorgt voor onvoorziene situaties waardoor het voor kan komen dat u niet bij ons op bezoek kan komen. Wij kunnen ons echter voorstellen dat u wel behoefte heeft aan goed advies en u uw project niet zomaar kunt of wilt uitstellen. Samen met u kijken we graag naar een veilige en verantwoorde wijze om u toch te kunnen bedienen.

Online assortiment.
Het volledige assortiment van vloeren is te vinden op deze pagina, met gedetailleerde afbeeldingen en filters voor (sub)categorie en merk.

Gratis monsterborden, vrijblijvend advies.
Indien u één of meerdere vloeren heeft gevonden die u graag nader zou willen bekijken dan komen wij gratis bij u langs met een monsterbord. Indien de omstandigheden het toelaten kunnen wij u ter plaatse adviseren over de mogelijkheden, de ruimte opmeten en een offerte uitbrengen. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Zo geregeld!

  1. Bekijk ons online assortiment en noteer de vloeren die u wenst te bekijken.
  2. Neem contact op per telefoon, e-mail of contactformulier en maak uw wensen kenbaar.
  3. We plannen een afspraak met u in om bij langs te komen.
  4. Indien gewenst kunt u de monsterborden enkele dagen op proef houden.
  5. Indien mogelijk brengen wij ter plaatse een offerte uit.

AFSPRAAK MAKEN

Geheel vrijblijvend advies aan huis.

Waarom Holland Parket?

  • Uitgebreide showroom met meer dan 500 vloeren
  • Groot aanbod diverse stijlvolle eikenhouten vloeren
  • Ervaren parketteurs in dienst, inclusief leggen mogelijk
  • Gratis Vloeradvies aan Huis
  • Alle vloeren direct leverbaar, geen wachttijden
Klanten Vertellen

Onze klanten geven ons gemiddeld
een 9.3 op basis van 316 ervaringen.

Gratis advies aan huis?

Wij adviseren vrijblijvend en kosteloos bij u thuis over uw wensen. We kunnen direct wat voorbeelden meenemen en de juiste maten opnemen.

VRAAG GRATIS ADVIES BIJ U THUIS AAN

Wij passen ons aan, aan uw agenda. Dat betekent dat wij ook ’s avonds of in het weekend langs kunnen komen.

Of bel direct met één van onze vestigingen en stel uw vraag.

Vestiging Amersfoort (Kamp 37)
Tel. 033 - 47 555 01

Vestiging Ede (Vening Meineszstraat 2)
Tel. 0318 - 621 572

Uw parketvloer koopt u bij Holland Parket!

Holland Parket werd in 1988 opgericht in Ede door Wijnand van Beek, na 10 jaar werkzaam te zijn geweest bij het grootste parketbedrijf in Nederland. In de jaren die volgden werden nog twee vestigingen geopend in Bussum en Amersfoort. Hiermee bestreek het werkgebied van Holland Parket een groot deel van midden-Nederland en al snel groeide het bedrijf uit tot één van de meest toonaangevende vloerleveranciers in de regio.

Holland Parket is gespecialiseerd in echte houten vloeren, van een klassieke parketvloer in een visgraat tot karakteristieke eiken landhuisdelen. Het aanbod bestaat daarnaast uit kurk, PVC, vinyl en laminaat, waarbij vrijwel elke collectie van de bekende merken uit voorraad leverbaar is. Voor wie op zoek is naar een goede prijs-kwaliteit verhouding biedt Holland Parket ook een unieke eigen lijn van eikenhouten vloerdelen en laminaat onder de naam Holland Old Wood en Holland Laminaat.

Holland Parket werkt zoveel mogelijk met eigen parketteurs en vloerenleggers, die uw vloer vakkundig bij u leggen. Holland Parket streeft de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid na en dat ziet u terug in het resultaat. De ervaringen van klanten die u voor gingen kunt u hierboven raadplegen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kom dan langs in onze showroom of nodig ons uit voor een gratis en vrijblijvend advies aan huis.