Cinzento_Afbeelding-4

Advies op maat én op locatie!

De specialisten van Holland Parket komen graag bij u langs met monsterborden en vrijblijvend advies.

Vloeradvies aan Huis

Hoe werkt dat?

In de huidige tijd, waarin gemak en persoonlijke service steeds belangrijker worden, is ‘Vloeradvies aan huis’ een uitkomst voor velen. Deze dienst biedt de unieke mogelijkheid om professioneel advies te krijgen over vloeren, comfortabel vanuit uw eigen huis.

Wanneer u kiest voor vloeradvies aan huis, start het proces met een voorbereidende stap: het selecteren van monsterborden uit ons uitgebreide online assortiment. Deze stap stelt u in staat om een voorselectie te maken uit de vele beschikbare opties, van traditioneel parket tot moderne vinyl vloeren. Door deze monsterborden te bekijken, krijgt u een eerste indruk van de materialen en kunt u aangeven welke stalen u graag in het echt wilt zien tijdens het huisbezoek.

Het volledige assortiment van vloeren is te vinden op deze pagina, met gedetailleerde afbeeldingen en filters voor (sub)categorie en merk.

Tijdens het huisbezoek gaat onze adviseur dieper in op de verschillende soorten vloeren. U krijgt uitgebreide informatie over de kenmerken, voordelen en mogelijke toepassingen van elk type vloer. Of u nu interesse heeft in een duurzame bamboevloer, een klassieke eikenhouten vloer of een praktische laminaatvloer, onze expert voorziet u van alle nodige informatie om een weloverwogen keuze te maken.

Naast informatie over de vloertypes, wordt ook advies en uitleg gegeven over het onderhoud van de verschillende vloeren. Dit is een essentieel onderdeel, aangezien goed onderhoud de levensduur van uw vloer aanzienlijk kan verlengen. Onze expert zal u voorzien van tips en technieken voor het reinigen en onderhouden van uw vloer, aangepast aan het specifieke materiaal dat u kiest.

Tot slot, als onderdeel van onze service, bieden wij het vrijblijvend inmeten van uw ruimte aan. Hierdoor kunnen we een nauwkeurige offerte opstellen die volledig is afgestemd op uw specifieke situatie en wensen. Deze offerte wordt u vrijblijvend aangeboden, zodat u op uw gemak kunt beslissen zonder enige verplichting.

‘Vloeradvies aan huis’ combineert gemak met professionaliteit en zorgt ervoor dat u de beste keuze kunt maken voor uw woning, geheel afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren en situatie.

Zo geregeld!

  1. Bekijk ons online assortiment en noteer de vloeren die u wenst te bekijken.
  2. Neem contact op per telefoon, e-mail of contactformulier en maak uw wensen kenbaar.
  3. We plannen een afspraak met u in om bij langs te komen.
  4. Indien gewenst kunt u de monsterborden enkele dagen op proef houden.
  5. Indien mogelijk brengen wij ter plaatse een offerte uit.

AFSPRAAK MAKEN

Geheel vrijblijvend advies aan huis.

Waarom Holland Parket?

  • Uitgebreide showroom met meer dan 500 vloeren
  • Groot aanbod diverse stijlvolle eikenhouten vloeren
  • Ervaren parketteurs in dienst, inclusief leggen mogelijk
  • Gratis Vloeradvies aan Huis
  • Alle vloeren direct leverbaar, geen wachttijden
Klanten Vertellen

Onze klanten geven ons gemiddeld
een 9.5 op basis van 347 ervaringen.

Gratis advies aan huis?

Wij adviseren vrijblijvend en kosteloos bij u thuis over uw wensen. We kunnen direct wat voorbeelden meenemen en de juiste maten opnemen.

VRAAG GRATIS ADVIES BIJ U THUIS AAN

Wij passen ons aan, aan uw agenda. Dat betekent dat wij ook ’s avonds of in het weekend langs kunnen komen.

Of bel direct met één van onze vestigingen en stel uw vraag.

Vestiging Amersfoort (Kamp 37)
Tel. 033 - 47 555 01

Vestiging Ede (Vening Meineszstraat 2)
Tel. 0318 - 621 572

Uw parketvloer koopt u bij Holland Parket!

Holland Parket werd in 1988 opgericht in Ede door Wijnand van Beek, na 10 jaar werkzaam te zijn geweest bij het grootste parketbedrijf in Nederland. In de jaren die volgden werden nog twee vestigingen geopend in Bussum en Amersfoort. Hiermee bestreek het werkgebied van Holland Parket een groot deel van midden-Nederland en al snel groeide het bedrijf uit tot één van de meest toonaangevende vloerleveranciers in de regio.

Holland Parket is gespecialiseerd in echte houten vloeren, van een klassieke parketvloer in een visgraat tot karakteristieke eiken landhuisdelen. Het aanbod bestaat daarnaast uit kurk, PVC, vinyl en laminaat, waarbij vrijwel elke collectie van de bekende merken uit voorraad leverbaar is. Voor wie op zoek is naar een goede prijs-kwaliteit verhouding biedt Holland Parket ook een unieke eigen lijn van eikenhouten vloerdelen en laminaat onder de naam Holland Old Wood en Holland Laminaat.

Holland Parket werkt zoveel mogelijk met eigen parketteurs en vloerenleggers, die uw vloer vakkundig bij u leggen. Holland Parket streeft de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid na en dat ziet u terug in het resultaat. De ervaringen van klanten die u voor gingen kunt u hierboven raadplegen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kom dan langs in onze showroom of nodig ons uit voor een gratis en vrijblijvend advies aan huis.