Klanten vertellen

Onze klanten geven ons gemiddeld
een 8.9 op basis van 162 ervaringen.

Schrijf een beoordeling

Bedankt voor uw beoordeling!

zeer vakkundig en mooi gemaakt
Ook meegedacht om het nog mooier te maken.

22-05-2018 door

Hier en daar zien we wat aanzetpekjes van het aflakken.
Geen onderhoudsadvies ontvangen.
Verder is een Bart aardige man die met ons meedacht.

10-05-2018 door

Reactie van Holland Parket:

Wij nemen even contact met u op.

Afspraken goed nagekomen.
Echt vakwerk geleverd, zeer tevreden

06-05-2018 door

Heel fijn geholpen.
Prachtige vloer, zeer tevreden over eindresultaat.

24-04-2018 door

Reactie van Holland Parket:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Wij wensen u veel woonplezier op de vloer.

Wim heeft gisteren onze parketvloer opnieuw met olie met de boenmachine geboend, we zijn heel tevreden over het resultaat.
Ook hebben we goede adviezen gehad hoe we de vloer zelf beter kunnen onderhouden. Prettige service, professionele adviezen.

13-04-2018 door

Prima ervaring mee, wel prijzig maar dat zullen de meeste vloeren zijn.

13-04-2018 door

Wij zijn erg blij met het eindresultaat.

13-04-2018 door

Wij zijn erg blij met het eindresultaat. Vakkundig te werk gegaan en ook fijn dat er met ons meegedacht werd. Doordat wij de hoge plinten zelf wilden plaatsen, heeft deze vakman voor ons de plinten al op maat gemaakt, genummerd en deze nummering ook op het zethout gezet. Wat een service!

Wim heeft bij ons de eikenvloer weer als nieuw gemaakt,
na goed advies en 2x een kleuren staal opgebracht te hebben zijn we tot een voor ons zeer mooi eindresultaat gekomen.
profesioneel geschuurd en daarna in de gewenste grijstint gebracht.

10-04-2018 door

Reactie van Holland Parket:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Wij wensen u veel woonplezier op de "nieuwe vloer"

Goede advieseeing, communicatie en service. Uitvoering goed en prettig

06-04-2018 door

Maak eerst het werk maar af, daarna geef ik mijn mening

02-04-2018 door

Reactie van Holland Parket:

Geachte familie Dorr,

Vrijdag 13 april rond 12.00 uur zijn wij bij u voor de afgesproken werkzaamheden. Met vriendelijke groet, Coby van Beek.