Klanten vertellen

Onze klanten geven ons gemiddeld
een 8.5 op basis van 243 ervaringen.

Schrijf een beoordeling

Bedankt voor uw beoordeling!

Goede deskundige service van mevrouw vanuit de winkel in Ede

06-08-2019 door

Reactie van Holland Parket:

Dank voor uw mooie beoordeling, we zijn hier blij mee. En de pluim voor onze parketteur zullen we doorgeven Team Holland Parket

Betrokken en vakkundig

05-08-2019 door

Prettig geadviseerd en vakkundig uitgevoerd.

Reactie van Holland Parket:

Dank voor uw mooie beoordeling. Team Holland Parket

Prima geholpen

02-08-2019 door

Vloer gerepareerd en weer geschuurd en in de olie gezet. Goed gedaan.

Reactie van Holland Parket:

Dank voor uw reactie. We wensen u weer veel woonplezier op uw vloer. Team Holland Parket

Goed gelegde vloer!

31-07-2019 door

Goede kwaliteit, goede legging! In een ochtendje is de vloer gangvloer gelegd.

Reactie van Holland Parket:

Dank voor uw mooie beoordeling. We zijn hier blij mee. Team Holland Parket

Netjes gewerkt, mooi resultaat

31-07-2019 door

Advies: op maat Werk: netjes, Het werk, het opruimen, enz Uren: ruim gerekend, het was veel eerder klaar. Tip: lak de ene dag de even tredes en kom terug voor de oneven tredes. Nu alles in een keer gelakt moet worden, zonder dit vooraf te weten, is dat niet prettig in een huishouden.

Reactie van Holland Parket:

Dank voor uw positieve reactie. Wat uw tip betreft: Wij plannen het lakken zoveel mogelijk in 1x omdat we anders 4x terug moeten komen. Dat zou betekenen oneven treden grondlak en aflak en volgende dag aflakken en voor de oneven treden hetzelfde. Dit brengt ook weer extra kosten met zich mee. Natuurlijk kunnen we hier altijd van afwijken als het niet anders kan. Team Holland Parket

Fijn contact, afspraken worden nagekomen

13-07-2019 door

Na vier dagen schuren en in de olie zetten hebben wij een prachtige vloer. Helaas is bij het polijsten iets niet helemaal goed gegaan; dit werd uiterst correct en snel opgelost. Wij zijn zeer te spreken over de service, parketteurs en het eindresultaat.

Perfecte service met vakkundige installatie

13-07-2019 door

Vanaf het moment dat wij de winkel binnen liepen merkten wij dat we met vakmensen te maken hadden. Alles wisten ze over de verschillende keuzes te vertellen: van de herkomst van het hout, de houteigenschappen tot hoe de planken verwerkt worden. Er is zelfs een display vanuit Ede naar Amersfoort gekomen omdat het wellicht een interessante keuze voor ons was (gelukkig ook want dit is ook de keuze geworden). Ook de vloer is vakkundig en met oog voor detail gelegd. Er was per ongeluk schade gemaakt aan het stucwerk van de muur en alles kosten voor het repareren worden vergoed. Niets dan lof voor de manier waarop alles is afgehandeld.

Reactie van Holland Parket:

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling, wij zijn er blij mee. Team Holland Parket

Prima service prettig meegedacht met de coördinatie van de behandeling van onze vloeren

19-06-2019 door

Meteen goed gevoel bij de intake voor een offerte. Daarna prima levering volgens afspraak. Vloer ziet er super strak uit!

Vriendelijke en klantvriendelijke mensen, afwerking niet goed

13-06-2019 door

Zeer vriendelijk, kwamen zelfs tot 2x toe opmeten, dachten mee, en hadden goede oplossingen. De vloer is netjes gelegd, maar de randen zijn niet afgewerkt. Overal kieren, soms zelfs hele openingen. We hebben zelf strips elders gekocht en zelf gelegd! Maar wel kregen we een extra rekening voor de strips en afwerking!!

Slechte communicatie en te duur

12-06-2019 door

We hebben een bestaande vloer laten aanhelen in een uitbouw. Dit zou zeker 3,5 dag kosten en voor de zekerheid nog extra dag ingepland voor als het tegenzit. Kon echt niet sneller werd gezegd. Op basis hiervan offerte gekregen. En aanvaard. Praktijk was anders. Na 3 ruime halve dagen (totaal 16,5 uur) waren ze klaar. Heb naar gevoel aan over gehouden. Heb gevoel veel te veel betaald te hebben gezien aantal uren dat er aan besteed is. Daarnaast is er foute informatie verstrekt over droogtijd van cement dekvloer waar de houten vloer op moest komen. Bij doorvragen bleek het gewoon planningsprobleem te zijn. Ze hadden niet eerder mensen beschikbaar en gooiden dat op droogtijd. Werk is wel vakkundig gedaan en vloer ligt er mooi bij. Plinten liggen wat te strak, maar ik ga ze hier nog over bellen.