Klanten vertellen

Onze klanten geven ons gemiddeld
een 8.9 op basis van 194 ervaringen.

Schrijf een beoordeling

Bedankt voor uw beoordeling!

Het opknappen van het parket is op 'n goede manier gedaan door een vakkundige, behulpzame en vriendelijke man (Wim). Het ziet er weer prachtig uit, kleine oneffenheden zijn verdwenen en slechte overgangen bij de schuifdeuren en keuken zijn mooier geworden dan voorheen.

15-02-2019 door

Wij zeer tevreden over de samenwerking bij het leggen van het laminaat

12-02-2019 door

Reactie van Holland Parket:

Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn er blij mee en wij wensen jullie veel woonplezier op de vloer.
Team Holland Parket

Er was een klacht wat keurig opgelost is!!

08-02-2019 door

Parketvloer is hersteld na schilderschade en opnieuw behandeld en geolied.

27-01-2019 door

Parketvloer is hersteld na schilderschade en opnieuw behandeld en geolied. Met prachtig resultaat. Vakwerk!

Al een aantal vloeren laten leggen.

27-01-2019 door

Al een aantal vloeren laten leggen. Zijn super mooi en ook de vloer die al een aantal jaren ligt blijft mooi.

Deskundig advies en een eerlijke prijs.

25-01-2019 door

Deskundig advies en een eerlijke prijs. Afspraken worden goed na gekomen en de vloer is prachtig. Keurig netjes vakwerk. Hartelijk bedankt!

Reactie van Holland Parket:

Dank u, voor dit prachtige cijfer.
We zijn er blij mee.
Team Holland Parket

Deskundig bedrijf, dat flexibel is en je goed adviseert en het werk goed uitvoert, een aanrader dus

16-01-2019 door

Uitermate tevreden met service en plaatsing van onze vloer. Extra complimenten voor Wouter!

02-01-2019 door

De vloer is na waterschade voorzien van 4m2 nieuwe planken.

23-12-2018 door

De vloer is na waterschade voorzien van 4m2 nieuwe planken. De intanding van een gedeelte in de keuken en gang is perfect gedaan. De gehele vloer(Eiken rustiek) in huis zijn de vellingkanten gefreesd en daarna geschuurd. Vervolgens is de hele vloer geolied met Mono Coat Pure. Wij zijn zeer tevreden. Een compliment voor de karpetteur. Een vakman!

Reactie van Holland Parket:

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. We zijn er blij mee.
We begrijpen dat u parketteur bedoeld, alleen kunnen wij dit niet meer aanpassen.
Met vriendelijke groet,
Team Holland Parket

Onze oude donkere grenen vloer is veranderd in een lichtgrenen vloer: schitterend resultaat en alles verliep volgens afspraak.

19-12-2018 door

Reactie van Holland Parket:

Dank voor uw mooie cijfer

Met vriendelijke groet,
Team Holland Parket