Klanten vertellen

Onze klanten geven ons gemiddeld
een 8.6 op basis van 253 ervaringen.

Schrijf een beoordeling

Bedankt voor uw beoordeling!

Top service en alles volgens afspraak

23-11-2019 door

Zeer kundige mensen en heel betrouwbaar. Onze vloer is geschuurd en opnieuw in de olie gezet. Prachtig resultaat.

Reactie van Holland Parket:

Dank voor uw mooie beoordeling Team Holland Parket

Geweldig tevreden

21-11-2019 door

super toffe gasten werken daar, en kwaliteit hebben de mannen zeker 100% tevreden bedankt Albert

Reactie van Holland Parket:

Dank u voor deze mooie beoordeling. Team Holland Parket

Goede kwaliteit. Duurder dan gedacht.

11-11-2019 door

De offerte werd vlot gemaakt bij het inmeten werd geadviseerd extra doos vloerdelente bestellen Die doos bleek achteraf overbodig, maar maakte de vloer wel een stuk duurder dan de prijs die werd genoemd bij het opstellen van de offerte.

Reactie van Holland Parket:

Hartelijk dank voor u mooie beoordeling. Wij bestellen altijd extra materiaal om te voorkomen dat we tekort komen en de vloer niet af kunnen maken. Wij wensen u veel woonplezier op de nieuwe vloer. Team Holland Parket.

Goed zeker aan te bevelen.

07-11-2019 door

.

Reactie van Holland Parket:

Dank voor uw mooie beoordeling. We wensen u veel woonplezier op uw nieuwe PVC vloer Team Holland Parket.

Netjes en snel gewerkt!!!

19-10-2019 door

Aanrader

Reactie van Holland Parket:

Dank voor uw mooie beoordeling. Groet Team Holland Parket

Prima vloer, perfect geregeld

15-10-2019 door

Goed advies gehad, netjes gelegd. Zeer tevreden.

Reactie van Holland Parket:

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Groet, Team Holland Parket.

Perfect werk !

05-10-2019 door

Holland Parket heeft onze hal voorzien van een PVC-vloer van Wicander. Vloer ziet er perfect uit !!!

Reactie van Holland Parket:

Dank voor uw prachtige beoordeling. Team Holland Parket

Zeer positief en tevreden.

02-10-2019 door

Zeer positief en tevreden.

Erg positief !

04-09-2019 door

Vanaf het begin tot het eind goed advies over laminaat gekregen . Ondanks dat veel van zijn personeel met zomervakantie waren , heeft hij er alles aan gedaan, om toch 2 van zijn mensen te regelen voor het leggen van het laminaat in de vakantie periode . Het laminaat is keurig gelegd en netjes afgewerkt ,ook waren zij erg beleefd . Ik ben heel erg tevreden .

Reactie van Holland Parket:

Dank voor uw mooie review, wij zijn er blij mee. Team Holland Parket.

Prima prijs-kwaliteits verhouding en mooi resulaat.

25-08-2019 door

Alhoewel ik zeker tevreden ben met het eindresultaat en er zeker vakmanschap geleverd is, toch 2 puntjes: Graag was ik van de voren geïnformeerd over het feit dat het (schuur)afval en materialen achtergelaten zouden worden. Er bleven nu 3 grote vuilniszakken achter (waarvan er 1 ook niet te tillen is, zo zwaar), die ik nu nog af moet zien te voeren. Zeker nu het afvoeren van afval niet meer zo vanzelfsprekend, had ik dit graag van te voren geweten. Het tweede puntje betrof een meer gedragsmatig iets, het weggooien van peuken op straat, terwijl de GFT-bak naast je staat. Dit vind ik persoonlijk geen visitekaartje voor het bedrijf en ook vind ik dat je afval überhaupt niet op straat hoort te gooien. Nogmaals, ben ik zeer tevreden over het eindresultaat, maar ook over de communicatie en de service (het staaltje).

Reactie van Holland Parket:

We zijn blij dat u tevreden bent. In onze opdrachtbevestiging staat dat wij verpakkingsmateriaal en schuurstof niet retour kunnen nemen, jammer dat u dat niet gelezen heeft. Wat betreft de peuken op straat. Wij zijn het volledig met u eens dat er geen peuken of ander afval op straat gegooid mag worden. Wij zullen onze man erop aan spreken. Met vriendelijke groet, Team Holland Parket