Klanten vertellen

Onze klanten geven ons gemiddeld
een 9.2 op basis van 189 ervaringen.

Schrijf een beoordeling

Bedankt voor uw beoordeling!

heel tevreden

21-09-2020 door

Onlangs is bij mij een nieuwe kurkvloer gelegd op de slaapverdieping. Ik ben heel tevreden omdat de monteurs met creatieve oplossingen kwamen bij hindernissen, die zij ontdekten in mijn bestaande vloer.

Heel positief

14-09-2020 door

Ik kijk blij en met trots naar de mooie lichte kurkparket vloer, die in mijn woonkamer-keuken is aangelegd door de mensen van Holland Parket. De hele onderneming is me heel erg meegevallen: echt mooi vakwerk van prettige mensen met een prachtig resultaat.

Reactie van Holland Parket:

Mevrouw Mehrengs hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Wij zijn er erg blij mee en wensen u veel woonplezier op de nieuwe kurkvloer. Team Holland Parket

wij zijn zeer tevreden over het plaatsen van de kurkvloeren.

03-09-2020 door

Wij zijn zeer tevreden over het plaatsen van de kurkvloeren .

Volgende keer weer.

26-08-2020 door

Professioneel bedrijf, goede service/voorlichting en product.

Reactie van Holland Parket:

Dank voor uw mooie reactie. Team Holland Parket

We waren enorm verrast door het prachtige resultaat.

17-08-2020 door

We zijn ontzettend goed geholpen in ons proces voor een 'nieuwe' vloer. We hadden al een houten vloer en die is prachtig aangeheeld. Echt vakmanschap en dat tijdens onze vakantie dus van overlast geen sprake. We kregen zelfs nog een appje met een fotootje van het mooie resultaat. We raden Holland Parket zeker aan.

Reactie van Holland Parket:

Dank voor uw prachtige beoordeling en wensen u veel woongenot op uw "nieuwe" vloer. Team Holland Parket.

Mooi eindresultaat

09-08-2020 door

Onze 23 jaar oude beukenparketvloer heeft na schuren en lakken met extra matte lak een prachtige nieuwe uitstraling gekregen. vakwerk!!

Reactie van Holland Parket:

Dank voor uw prachtige beoordeling. Team Holland Parket

Goede service en geleverde dienst.

02-08-2020 door

Holland Parket benaderd na een eerdere dienst in het verleden. Gevraagd voor lakken van onze houten vloer. Een medewerker van Holland Parket is geweest en heeft onze vloer opgemeten en duidelijk uitgelegd wat de mogelijkheden waren. Later hebben andere medewerkers de vloer geschuurd, behandeld, en gelakt. Daarbij goed uitgelegd wat er gedaan was, wat te doen met de vloer wat betreft onderhoud. Tot slot, heeft Holland Parket voor onderhoud van de vloer ook de benodigde spullen geleverd er voor. Kortom, goede communicatie en dienstverlening!

Reactie van Holland Parket:

Dank u hartelijk voor uw mooie beoordeling. Team Holland Parket

topresultaat !

24-07-2020 door

Erg vriendelijke mensen die perfect werk opleveren. Zou ze zeker aanraden !

Reactie van Holland Parket:

Dank u hartelijk voor uw mooie beoordeling. Team Holland Parket

Superblij met het mooie resultaat

15-07-2020 door

Holland Parket heeft mijn eiken houten vloer geschuurd en opnieuw in de olie gezet. Tevens hebben ze mijn trap gerenoveerd. Het is echt vakwerk! Goede service, vriendelijk, werken netjes en komen afspraken na.

Reactie van Holland Parket:

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling, we zijn er blij mee. Team Holland Parket

Snel en goed gehiolpen

12-06-2020 door

Ondanks de drukte kon binnen een week de vloer gescheurd en in de olie gezet worden. Duidelijk uitleg over het onderhoud gekregen om de vloer lang mooi te houden.

Reactie van Holland Parket:

Dank voor uw mooie beoordeling Team Holland Parket