Klanten vertellen

Onze klanten geven ons gemiddeld
een 9.2 op basis van 262 ervaringen.

Schrijf een beoordeling

    Bedankt voor uw beoordeling!

    Super tevreden met het resultaat

    02-05-2022 door

    Prima klantcontacten en zeer tevreden met het resultaat. De vloer ligt er heel mooi in.

    Reactie van Holland Parket:

    Geachte heer en mevrouw Ticheler, Hartelijk dank voor uw mooie review en dank dat u vertrouwen in ons bedrijf had. Vriendelijke groet, Brenda Bijlsma

    Geweldig goed geholpen

    26-04-2022 door

    Onze oude vloer ziet er weer helemaal als nieuw uit! Goede service en er wordt goed met je meegedacht!

    Reactie van Holland Parket:

    Beste Jan, Dank voor je mooie recensie. Wij hebben je massief Eiken parket vloer gerepareerd en vervolgens geschuurd, zodat die weer als nieuw is en nog vele jaren mooi zal blijven. Ik geef de compliment aan Wouter door. Veel woonplezier. Vriendelijke groet, Brenda Bijlsma

    Topvloer

    13-04-2022 door

    Snelle reactie, goed advies. Geen nieuwe, maar een opknapbeurt voor mijn Amerikaans eikenhoutenvloer. Hij ziet er weer uit als nieuw. Kan weer jaren verder. Erg blij mee.

    Reactie van Holland Parket:

    Dag Anita, Dank voor deze mooie beoordeling. Daar worden we blij van ! Ik geef het compliment door aan Wouter. Vriendelijke groet Wijnand van Beek

    Ziet er weer goed uit

    12-04-2022 door

    Tevreden

    Reactie van Holland Parket:

    Dank voor uw mooie review mijnheer van de Top Wij hebben uw oude parketvloer op een speciale manier behandeld en het resultaat mag er inderdaad zijn! Ik geef uw compliment door aan Michel en Wouter

    Van begin tot eind geweldig

    12-04-2022 door

    Wij zijn zeer tevreden over Holland Parket. Advies in de showroom was prima, alle tijd werd er genomen. Ook mochten we tot 2x toe delen mee nemen. Wij hebben gekozen voor PVC tegels. De vloer werd thuis opgemeten en onze vraag en wens over egaliseren werd gehoord. De vloer zelf is gelegd door Frans, wat een topper is dat….mee denken en een echte perfectionist. Al met al zijn wij zeer tevreden.

    Gastvrije en vriendelijk

    02-04-2022 door

    Bij het uitzoeken van onze vloer zijn wij gastvrij ontvangen en vriendelijk en deskundig geholpen in de showroom in Ede. De chauffeur/bezorger was ook vriendelijk, attent en opmerkzaam. De plinten zaten nog niet bij de geleverde vloer maar werden snel na geleverd. Uitstekend! (de vloer hebben wij zelf gelegd, dus hiermee geen ervaring gehad met Holland Parket)

    Reactie van Holland Parket:

    Dank voor deze mooie beoordeling mijnheer Blumink. Uw PVC-vloer met "klicksysteem" is gelukkig goed zelf te leggen. We zijn blij dat alles naar tevredenheid is verlopen. Veel woonplezier op uw nieuwe vloer. Verkoopteam Holland-Parket

    De juiste materialen, prima op tijd, netjes afgewerkt en in 1 dag wax de klus geklaard

    02-04-2022 door

    Het vooroverleg voor het plan van aanpak om de 15 jaar oude vloer aan te helen verliep goed, De houten vloer was destijds ook door Holland Parket gelegd. Het weghalen van de haard zou een behoorlijk gat in de houten vloer achterlaten. Met precies hetzelfde hout werd, na de forse klus om de haard te verwijderen door een aannemer, in 1 dag de vloer weer aangeheeld. Je ziet niet meer waar de open haard heeft gestaan. Ik heb na tips van H. P. zelf de plint aangeheeld. Prima werk.

    Prima service en vakwerk.

    29-03-2022 door

    Er werd netjes en vakkundig gewerkt in overleg met de wensen van ons als klant. Ik had niet verwacht het afval zelf op te moeten ruimen. Dat is handig van te voren aan te geven.

    Reactie van Holland Parket:

    Dag Mark, Dank voor je mooie beoordeling. In je orderbevestiging staar dat we het afval helaas niet mee retour kunnen nemen. Jammer dat je dat waarschijnlijk niet gelezen hebt. De reden is, dat wij met 8 vloerleggers iedere dag op pad teveel afval zouden krijgen om dat in onze rolcontainer te doen. Natuurlijk nemen we het wel mee als een klant daarom vraagt of het zelf niet kan afvoeren. Wij wensen je veel woonplezier op je nieuwe vloer. We geven de complimenten door aan Frans

    Erg goed

    29-03-2022 door

    Keurig werk geleverd.

    Reactie van Holland Parket:

    Hallo Jan, Dank voor de mooie beoordeling. Kevin en Michel hebben hun best gedaan en er gelukkig weer wat moois van gemaakt. Wij wensen jullie veel woonplezier op de gerenoveerde vloer

    Vakkundige behandeling van onze vloer

    29-03-2022 door

    Ondanks dat de vloer na 35 jaar wat 'sleets' was geworden heeft Holland parket er toch weer iets moois van gemaakt.

    Reactie van Holland Parket:

    Dag Daniel, Dank voor je mooie beoordeling. De oude vloer weer als nieuw maken, en nieuwe hoge plinten rondom is altijd een enorme verbetering. We zullen Gert en Wouter de complimenten doorgeven.