Klanten vertellen

Onze klanten geven ons gemiddeld
een 8.9 op basis van 164 ervaringen.

Schrijf een beoordeling

Bedankt voor uw beoordeling!

Fijne vakmensen die hun beloftes nakomen

06-03-2020 door

Vriendelijke mensen die hun vak verstaan en bovenal een mooie vloer hebben gelegd voor de afgesproken prijs.

Heel mooie PVC-vloer

24-01-2020 door

In ons hele appartement is een prachtige PVC-vloer gelegd. Prima werk van Michel die ook meedenkt en wat helpt met verplaatsen van enkele meubels. Mooie afwerking. Zeer tevreden.

Reactie van Holland Parket:

Wij waarderen zeer uw mooie beoordeling, veel woonplezier op uw nieuwe vloer. Team Holland Parket

betrokkenheid met een prachtig resultaat!! Visgraat uit 1937 geheel gerestaureerd!

23-01-2020 door

top!

Reactie van Holland Parket:

Dank voor uw mooie beoordeling, we zijn er blij mee. Team Holland Parket

Geheel volgens afspraak geleverd en gelegd.

09-01-2020 door

Na lekkage buiten onze schuld is dit bedrijf ingeschakeld. Oude vloer was ook door hen gelegd. Zij hebben met ons mee gedacht om tot een zo’n best mogelijke oplossing te komen bij het herstellen van de vloer in de gang van ons appartement. De rest van de vloer was n.l. nog te redden. Degene die de vloer gelegd heeft was zeer deskundig, nauwkeurig en beleefd. En heeft uitstekend het hoogteverschil tussen kamer en gang opgelost. Hij verdient alle lof!!!!

Reactie van Holland Parket:

Dank u hartelijk voor deze prachtige beoordeling. Team Holland Parket

Super

07-01-2020 door

Onze PVCvloer is super goed gelegd door Bart. Aardige jongen die meedenkt en zijn hand niet omdraait een kast te plaatsen. Ook de voorlichting in de winkel is prima. Wij zijn erg blij met onze vloer!!

Reactie van Holland Parket:

Dank u wel voor uw mooie cijfer. Team Holland Parket

Top vaklui plezierige samenwerking, zeer tevreden

25-12-2019 door

Alles liep op rolletjes, vlot, volgens ingeplande tijd.

Reactie van Holland Parket:

Dank voor uw mooie cijfer, we zijn er erg blij mee. Team Holland Parket.

Zeer tevreden

19-12-2019 door

In oktober is bij ons een nieuwe vloer gelegd in de woonkamer. Wij zijn zeer tevreden over Holland Parket. De staal van de vloer die wij hadden gekozen werd bij ons thuisgebracht, zodat wij konden kijken hoe de kleur zou staan. Duidelijke communicatie over de gemaakte afspraken. Op de dag zelf was de medewerker van Holland Parket op tijd aanwezig. Hij heeft een perfecte klus afgeleverd. Wij zijn nog elke dag blij met onze nieuwe vloer.

Top service en alles volgens afspraak

23-11-2019 door

Zeer kundige mensen en heel betrouwbaar. Onze vloer is geschuurd en opnieuw in de olie gezet. Prachtig resultaat.

Reactie van Holland Parket:

Dank voor uw mooie beoordeling Team Holland Parket

Geweldig tevreden

21-11-2019 door

super toffe gasten werken daar, en kwaliteit hebben de mannen zeker 100% tevreden bedankt Albert

Reactie van Holland Parket:

Dank u voor deze mooie beoordeling. Team Holland Parket

Goede kwaliteit. Duurder dan gedacht.

11-11-2019 door

De offerte werd vlot gemaakt bij het inmeten werd geadviseerd extra doos vloerdelente bestellen Die doos bleek achteraf overbodig, maar maakte de vloer wel een stuk duurder dan de prijs die werd genoemd bij het opstellen van de offerte.

Reactie van Holland Parket:

Hartelijk dank voor u mooie beoordeling. Wij bestellen altijd extra materiaal om te voorkomen dat we tekort komen en de vloer niet af kunnen maken. Wij wensen u veel woonplezier op de nieuwe vloer. Team Holland Parket.