Klanten vertellen

Onze klanten geven ons gemiddeld
een 8.8 op basis van 176 ervaringen.

Schrijf een beoordeling

Bedankt voor uw beoordeling!

Ervaring

13-10-2018 door

Reactie van Holland Parket:

Dank u wel voor dit mooie cijfer. wij hopen dat u lang plezier zult hebben van de vloer.
Team Holland Parket.

In mijn net gekochte huis wilde ik de al bestaande Kambala blokpatroon parkervloer laten doorleggen in keuken en gang waar een tegelvloer lag.

07-10-2018 door

In mijn net gekochte huis wilde ik de al bestaande Kambala blokpatroon parkervloer laten doorleggen in keuken en gang waar een tegelvloer lag. Holland Parker Ede had ook de originele vloer gelegd wist ik. Daarnaast wilde ik de gehele vloer geschuurd en geolied hebben. Holland Parket heeft mij deskundig advies gegeven en de vloer is prachtig gelegd. Van de overgangen van oud naar nieuw gelegd parket is niets te zien. De olie geeft de vloer een diepe warme kleur. Er werd ook meegedacht over het plaatsen van hoge of platte plinten en de soort en maat mat bij de voordeur. Ook dit is prima uitgevoerd. Ik ben heel erg tevreden.

Reactie van Holland Parket:

Dank u wel voor dit prachtige cijfer.
We hopen dat u lang plezier zal hebben van uw vloer.
Team Holland Parket

Holland Parket adviseerde deskundig en prettig over het schuren en oliën van het parket en voerde de werkzaamheden vlot en netjes uit.

03-10-2018 door

Reactie van Holland Parket:

Dank voor uw positieve feedback.
Met vriendelijke groet,
Team Holland Parket

Ervaring

28-09-2018 door

Reactie van Holland Parket:

Dank u wel voor uw positieve reactie, we hopen dat u lang van uw vloer mag genieten.
Team Holland Parket

Prima

28-09-2018 door

Reactie van Holland Parket:

Dank voor uw positieve reactie
Met vriendelijke groet,
Team Holland Parket

Wij hebben een eikenhouten vloer en deze door jullie laten schuren en behandelen met Monocoat.
Dit hadden wij in de afgelopen 3 jaar reeds twee keer laten doen door een ander bedrijf en steeds waren wij daar heel ontevreden over, want steeds kregen we vlekken en alle voetstappen bleef je erop zien.
Wij hebben dit nu door jullie laten doen en zijn daar heel tevreden over.

24-09-2018 door

Wij hebben een eikenhouten vloer en deze door jullie laten schuren en behandelen met Monocoat.
Dit hadden wij in de afgelopen 3 jaar reeds twee keer laten doen door een ander bedrijf en steeds waren wij daar heel ontevreden over, want steeds kregen we vlekken en alle voetstappen bleef je erop zien.
Wij hebben dit nu door jullie laten doen en zijn daar heel tevreden over. Geen vlekken en geen voetstappen. Bovendien de pakketteer welke bij ons bezig is geweest heeft zo lang doorgewerkt dat de vloer klaar was zodat wij de volgende dag op vakantie konden gaan.
De reden dat wij 2 maanden later pas reageren is omdat wij het resultaat wilden zien als wij het een tijd in gebruik hadden.
Kortom wij zijn dus heel blij en voldaan met het resultaat door Hollandparket.

Met vriendelijke groet
Johan en Hanneke Kok

Reactie van Holland Parket:

Dank voor uw positieve verhaal en cijfer.
We hopen dat u nog lang van uw vloer mag genieten.
Team Holland Parket

Iedereen die ik gesproken en gezien heb (van offerte aanvraag tot aan het uitvoeren van de opdracht) waren allemaal heel vriendelijk, behulpzaam en bekwaam. Het schuren en olieen is netjes en helemaal naar tevredenheid gedaan!

07-09-2018 door

Reactie van Holland Parket:

We danken u voor uw positieve reactie.
Team Holland Parket

Zeer tevreden! We kochten een huis en de vloer was geel en glom.

16-08-2018 door

Zeer tevreden! We kochten een huis en de vloer was geel en glom. We wilden een matte lichtere vloer. Maar het is maple en dat is zeer lastig te bewerken. Hollandparker zei dat ze het konden maken zoals wij wilden. En dat bleek helemaal waar. Resultaat na schuren en oliën is geweldig. Zeer tevreden.

Reactie van Holland Parket:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie. We hopen dat u nog lang van uw vloer mag genieten.

Bij dit bedrijf terecht gekomen via tip van onze aannemer.

14-08-2018 door

Bij dit bedrijf terecht gekomen via tip van onze aannemer. Zeer tevreden over de gelegde parketvloer.Goed advies, denkt mee en is betrokken bij verbouwing.
Aardige en vakkundige parketleggers .
Al met al een aanrader.

Reactie van Holland Parket:

Dank voor uw positieve reactie. Veel woonplezier toegewenst.
Groet, team Holland Parket

goed professioneel advies, vriendelijk en geduldig, komen met vele alternatieven

31-07-2018 door

Reactie van Holland Parket:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Wij wensen u veel woonplezier op de nieuwe vloer.
Groet, Team Holland Parket