Klanten vertellen

Onze klanten geven ons gemiddeld
een 8.5 op basis van 330 ervaringen.

Schrijf een beoordeling

    Bedankt voor uw beoordeling!

    Goede en deskundige advisering en uitvoering

    25-08-2021 door

    Onze parket vloer is aangelegd. Vervolgens met de bestaande vloer geschuurd en in de olie gezet: het is een prachtig geheel. De kleur lijkt iets af te wijken van de staal die we gezien hebben, maar sluit -verrassend genoeg- goed aan bij de overige kleuren van ons huis! Deskundig en volgens afspraak gewerkt.

    Uitstekend

    24-08-2021 door

    Zeer professioneel personeel aan het werk gezien. Zowel tijdens egaliseren en leggen pvc vloer.

    Reactie van Holland Parket:

    Dank voor uw prachtige beoordeling. We wensen u veel plezier op uw nieuwe PVC vloer. Team Holland Parket

    prima bedrijf!

    17-08-2021 door

    Goed geadviseerd en vakkundig gelegd

    Reactie van Holland Parket:

    Dank voor uw mooie review Met vriendelijke groet, Team Holland Parket

    Zorgvuldig meer dan wordt gevraagd

    28-07-2021 door

    Vriendelijk, en meedenkende vloerleggers. Bijna perfectionistisch. Extra handelingen die niet van te voren waren afgesproken.

    Reactie van Holland Parket:

    Dag mijnheer Wiersema, Dank voor de mooie beoordeling. Wij wensen u veel woonplezier op uw mooie pvc-vloer. Ik zal uw compliment aan Geert en Ruben doorgeven!

    Goed

    27-07-2021 door

    Hele fijne service. Mensen die met je meedenken, ze leveren goed kwalitatief materiaal en ze komen hun afspraken netjes na. Precies zoals gewenst.

    Reactie van Holland Parket:

    Dag mevrouw Verwaal, Dank u voor de positieve beoordeling. Wij wensen u veel woonplezier op uw nieuwe Eiken parketvloer. Ik zal Marco het compliment overbrengen. Vr. Groet, Bert-Jan

    Goed advies van prima vakmensen

    26-07-2021 door

    In de winkel en later bij het bezoek aan ons huis zijn we prima geadviseerd in de keuze voor een vloer. De parketteurs waren vriendelijke hardwerkende medewerkers. Ze hebben de vloer uitstekend gelegd.

    Reactie van Holland Parket:

    Fijn dat u zo tevreden bent mijnheer Munneke, Het was een grote klus, en Nick en Michel vonden het erg prettig werken! Dank voor deze mooie beoordeling. Wij zullen het aan onze mannen doorgeven.

    de reparatie van mijn parketvloer heeft zeker het beoogde effect gehad, hij is weer prachtig!

    24-07-2021 door

    Opname van de werkzaamheden vriendelijk en duidelijk, aardige en terzake kundige reparateur en prima afwerking binnen de gestelde periode.

    Reactie van Holland Parket:

    Dag mijnheer Tabernal, Hartelijk dank voor de mooie recentie. Het was een uitdagende klus, Wouter heeft er inderdaad weer iets heel moois van gemaakt. Ik geef het compliment aan hem door. Vr. Groet Wijnand van Beek

    goede service

    13-07-2021 door

    erg blij met de goede service. vloer is vakkundig gedaan door een ervaren en vriendelijke medewerker. Het enige wat wij iets minder mooi vinden is dat de vloer wat "rossiger" is geworden. Bij het schuren was het niet zo, en met de olie wel. Of het nou daarmee iets te maken had, weten wij niet. verder zijn wij echt wel tevreden.

    Reactie van Holland Parket:

    Dag Joanna, Dank je voor deze mooie beoordeling. We zijn er blij mee. De rossige gloed die je ziet, zit in het hout. Dat is normaal. Wanneer de vloer wat verkleurd, de komende paar maanden, zal hij wat vergelen en is de rossige tint weg. Wij wensen je veel woonplezier op0 de gerenoveerde vloer. Wijnand van Beek

    Prima

    12-07-2021 door

    Prima, zoals het hoort

    Reactie van Holland Parket:

    Dank voor de goede beoordeling mijnheer Veldhuizen. We hebben het compliment aan onze parketteur Wouter doorgegeven. Veel woonplezier op uw mooie visgraatvloer Wijnand van Beek

    goed gelegd en van te voren netjes onze vloer geëgaliseerd.

    12-07-2021 door

    Het enige wat ik heb gemist is wat informatie over het onderhouden van de vloer. Ook geen niets om te onderhouden achtergelaten.

    Reactie van Holland Parket:

    Dag Bea, Dank voor je mooie beoordeling. Zijn we blij mee. We hebben inmiddels contact gehad en ik breng de onderhoudsproducten uiteraard gratis even bij je. Wij als team van Holland-Parket wensen je veel plezier met je mooie Kurkvloer. Bert-Jan