Klanten vertellen

Onze klanten geven ons gemiddeld
een 8.9 op basis van 208 ervaringen.

Schrijf een beoordeling

    Bedankt voor uw beoordeling!

    Alles was perfect!

    18-02-2021 door

    Holland parket was professioneel, vriendelijk, alles werd op tijd gedaan. Onze kleine reparatie is direct en naar volle tevredenheid afgehandeld! We zullen Holland Parket aanbevelen aan anderen!

    Reactie van Holland Parket:

    Dank voor de mooie beoordeling. We kunnen helaas niet zien wie u bent en wat we hebben gedaan, maar we zijn er blij mee! Team Holland-Parket.

    Komen afspraken niet na

    14-02-2021 door

    Begin december gebeld om een afspraak te maken. De man die we moesten hebben was er niet maar we zouden worden teruggebeld. Omdat dat niet gebeurde hebben we na een week zelf nog eens gebeld. En inderdaad, op 30 december, kwam er iemand van Holland parket. We hebben met hem uitvoerig onze wensen doorgesproken en we zouden een voorstel en offerte krijgen. Daar wachten we dus nu al bijna zes weken op. Kennelijk is een “zwevende” pvc vloer van 100 m2 een té groot project voor dit bedrijf.

    Reactie van Holland Parket:

    Dag Marja, Dit verhaal verrast ons. Wij zijn inderdaad bij jullie geweest en hebben jullie wensen besproken. De wens was een merbau-kleur pvc dubbele visgraat. We hebben toe al gezegd dat dit niet in ons assortiment zit, maar beloofd even verder te zoeken bij andere leveranciers. Daarna hebben we je man gebeld en gezegd dat we echt niet iets dergelijks konden vinden. Het merk dat uw man noemde is iets wat in de bouwmarkt wordt verkocht en ook dit is niet meer leverbaar. We hebben toen gezegd dat we hierin helaas niets voor u kunnen beteken. Wij hebben een zeer grote collectie pvc-vloeren en willen u hierin graag helpen, maar de door u gewenste vloer zit daar niet bij. Dus daarmee eindigde ons contact. Wij stellen het op prijs dat u deze negatieve review wilt verwijderen. Vr. Groet Wijnand van Beek

    Vertrouwde service

    11-02-2021 door

    We zijn opnieuw erg tevreden over het werk van Holland Parket. De nieuwe laminaat vloer is strak gelegd.

    Reactie van Holland Parket:

    Dag Edgar, Fijn om te horen dat je weer tevreden bent. Wim en Michel hebben ook lekker gewerkt en een mooie vloer gemaakt! Veel woonplezier gewenst Wijnand van Beek

    prima!

    10-02-2021 door

    Uitstekend!

    Reactie van Holland Parket:

    Dank voor het mooie cijfer. Berend heeft ook prettig bij u gewerkt. Het feit de uw hond hem toch even in zijn broek moest pakken, doet daar niets aan af! Veel woonplezier op uw prachtige Wicanders "Wisewood" vloer. Vr. Groet, Bert-Jan

    Prijs kwaliteit geweldig!

    07-02-2021 door

    Verschillende keren een vloer gekocht, en altijd super tevreden! Super klantvriendelijk en super netjes qua werk, echt een aanrader voor iedereen.

    Reactie van Holland Parket:

    Hallo Aly, Dank voor je mooie beoordeling. Het is ook deze keer weer een mooie stoere vloer geworden! Groet, Wijnand.

    Klant gericht

    13-01-2021 door

    Gewoon gedaan wat is afgesproken keurig netjes

    Reactie van Holland Parket:

    Dank voor uw mooie beoordeling. Wij vinden het belangrijk om gemaakte afspraken goed na te komen. Daarom kunnen we al 33 jaar dit mooie vak uitoefenen!! Veel plezier met uw vloer. Wijnand van Beek

    tevreden

    09-01-2021 door

    goed werk geleverd

    Reactie van Holland Parket:

    Mevrouw Philipse, Dank voor uw reactie. Ik geef het compliment door aan onze parketteur!

    Vriendelijk, adequaat en kwalitatief goed

    09-01-2021 door

    Voor de tweede keer bij ons geweest. Tweede keer moest op korte termijn en is goed gelukt door flexibele opstelling. Service, kwaliteit en nazorg gewoon allemaal goed.

    Reactie van Holland Parket:

    Mijnheer van Duijn-Versteden, dank voor deze mooie review. Het was inderdaad even een uitdaging, maar alles is goed gegaan en goed overlegd met de overige werklieden.

    Top service en kwaliteit

    03-01-2021 door

    Wij hadden net een huis gekocht met een eiken herberg vloer dat zeker een opknap beurt nodig had. Net voor kerst 2020 is de vloer geschuurd en in de olie gezet. Resultaat is verbluffend. Zeer mooi geworden. Ook bedankt voor de vriendelijke service in de winkel en de heren die de vloer in 2 dagen hebben kunnen op leveren.

    Reactie van Holland Parket:

    Dag mevrouw van Pelt, Dank voor deze mooie beoordeling. Wij hebben het contact ook als zeer plezierig ervaren en Berend heeft erg prettig bij u gewerkt. Fijn dat u zo tevreden bent. Wij wensen u veel woonplezier. Hartelijke groet, Bert-Jan

    Vloer weer als nieuw!

    24-12-2020 door

    Recent onze grenen vloer laten schuren en lakken. Tevreden over het resultaat. De vloer ziet er weer als nieuw en strak uit. Omdat we door de natte lak niet meer het huis in konden voor 2 dagen, de sleutel etc. aan Holland Parket overgelaten. Huis is netjes achtergelaten toen we thuis kwamen. Minpunt: hoewel ons vantevoren is verteld dat het kan voorkomen dat een houten plint beschadigt raakt tijdens het schuren, is dit ons enorm tegengevallen. Bijna alle witgelakte houten plinten zijn ernstig beschadigd geraakt. Verbeterpunt: met ons is geen contact meer opgenomen nadat de klus af was. Omdat we elkaar niet meer hebben gezien was het fijn geweest nog even een belletje te krijgen of alles naar wens was en uitleg over het onderhouden van de vloer.