Klanten vertellen

Onze klanten geven ons gemiddeld
een 9 op basis van 245 ervaringen.

Schrijf een beoordeling

    Bedankt voor uw beoordeling!

    Echte vakmensen

    15-01-2022 door

    Na 18 jaar heeft Wim van Holland Parket onze parketvloer weer vakkundig opgeschuurd en in de olie gezet! Hij is weer prachtig geworden …als nieuw ! We zijn er super blij mee …. Dank je wel !

    Zeer vakkundig geholpen door vakmensen

    13-01-2022 door

    Holland Pakket heeft zeer goed werk geleverd. Het pakket is na 19 jaar weer mooi hersteld en ziet er weer als nieuw uit.

    Flexibel en meedenkend

    27-12-2021 door

    Ik heb hele goede ervaringen, mee denken en oplossingen zoeken, heel.prettig! Goed bereikbaar en flexibel.

    Uitstekend vakmanschap

    25-12-2021 door

    Wij zijn heel blij met hoe onze bestaande vloer is geworden…… echt vakmanschap… TOP!

    Goed

    03-12-2021 door

    Goed, Op de afgesproken tijd aanwezig. Alle afval meegenomen. Goed gelegd.

    Super service

    03-12-2021 door

    Houten visgraat vloer was na kleine 2 jaar optisch behoorlijk van kleur gewijzigd. HP heeft kosteloos de vloer gepolijst en opnieuw in de olie gezet. Super service!

    helemaal top!

    28-11-2021 door

    onze vloer laten schuren, aanhelen en in de olie laten zetten. Helemaal geweldig. Het is heel erg mooi geworden

    Reactie van Holland Parket:

    Dank voor deze mooie beoordeling. Vriendelijke groet, Team Holland Parket

    De vloer weer als nieuw.

    27-11-2021 door

    Alle beloftes ingelost. Zorgvuldig gewerkt door prettige, attente en kundige medewerkers. Resultaat: de vloer is als nieuw.

    Fantastisch

    12-11-2021 door

    Prachtige vloeren en hele nette service.

    Reactie van Holland Parket:

    Dank voor deze mooie beoordeling. Team Holland Parket

    Prima koperservaring

    12-11-2021 door

    Goed assortiment en afspraken worden volledig nagekomen. Professioneel gelegd en werkzaamheden in helft van de tijd uitgevoerd. Blij dat ik voor Holland Parket heb gekozen ook al zitten ze 150 bij ons vandaan.

    Reactie van Holland Parket:

    Hartelijk dank voor uw mooie review en dank dat u vertrouwen in ons bedrijf had. Team Holland Parket