Klanten vertellen

Onze klanten geven ons gemiddeld
een 8.9 op basis van 158 ervaringen.

Schrijf een beoordeling

0

Bedankt voor uw beoordeling!

Wij zijn erg blij met het eindresultaat.

13-04-2018 door

Wij zijn erg blij met het eindresultaat. Vakkundig te werk gegaan en ook fijn dat er met ons meegedacht werd. Doordat wij de hoge plinten zelf wilden plaatsen, heeft deze vakman voor ons de plinten al op maat gemaakt, genummerd en deze nummering ook op het zethout gezet. Wat een service!

Prima ervaring mee, wel prijzig maar dat zullen de meeste vloeren zijn.

13-04-2018 door

Wim heeft gisteren onze parketvloer opnieuw met olie met de boenmachine geboend, we zijn heel tevreden over het resultaat.
Ook hebben we goede adviezen gehad hoe we de vloer zelf beter kunnen onderhouden. Prettige service, professionele adviezen.

13-04-2018 door

Wim heeft bij ons de eikenvloer weer als nieuw gemaakt,
na goed advies en 2x een kleuren staal opgebracht te hebben zijn we tot een voor ons zeer mooi eindresultaat gekomen.
profesioneel geschuurd en daarna in de gewenste grijstint gebracht.

10-04-2018 door

Reactie van Holland Parket:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Wij wensen u veel woonplezier op de "nieuwe vloer"

Goede advieseeing, communicatie en service. Uitvoering goed en prettig

06-04-2018 door

Maak eerst het werk maar af, daarna geef ik mijn mening

02-04-2018 door

Reactie van Holland Parket:

Geachte familie Dorr,

Vrijdag 13 april rond 12.00 uur zijn wij bij u voor de afgesproken werkzaamheden. Met vriendelijke groet, Coby van Beek.

Ervaring

17-03-2018 door

Dit is de tweede keer dat HP een kurkvloer voor ons verzorgd heeft.

08-03-2018 door

Dit is de tweede keer dat HP een kurkvloer voor ons verzorgd heeft. Het advies is prettig en goed. De eerste keer in 2015 was de uitvoering van de nieuwe vloer goed maar de aanpassingen aan de oude kurkvloer slecht uitgevoerd en zonder overleg.
Deze keer was het juist prima, met overleg op alle punten en keurig werk inclusief opruimen.
Het volgende project is dan ook al gepland.

Ik ben zeer tevreden over alle aspecten van advies en plaatsing van het laminaat. Een uitstekend bedrijf, met prettige medewerkers.

04-03-2018 door

Ben over het algemeen zeer tevreden.

28-02-2018 door

Ben over het algemeen zeer tevreden. Het enige is dat wij voor beneden en voor op de 1e verdieping dezelfde vloer hadden gekozen maar er een flink kleur verschil is tussen de 2 vloeren.
De vloer op de 1e is in jan 2017 geplaatst en is helemaal zoals verwacht. De vloer beneden is in jan 2018 geplaatst en is een of enkele tinten lichter.
Nu de vloer lichter is, is deze minder warm en gevoeliger voor vuiligheid.
Aangegeven is dat de vloer vanzelf donkerder wordt. Nou ja dat hoop ik en zullen we moeten afwachten.

Maar verder heel tevreden. Keurig geholpen bij het uitzoeken, ook telefonisch en ook Bart, degene die de vloer heeft gelegd, heeft het heel netjes gedaan. Een prettig persoon!