Klanten vertellen

Onze klanten geven ons gemiddeld
een 9.5 op basis van 348 ervaringen.

Schrijf een beoordeling

    Bedankt voor uw beoordeling!

    De mooiste vloer van Nederland

    12-06-2024 door

    We hebben begin dit jaar de sleutel van onze nieuwe woning gekregen. Met het idee van verduurzaming van de ondervloer en het leggen van een nieuwe parketvloer brachten we een bezoek aan de winkel in Amersfoort. Hier zijn we goed ontvangen en werd er gelijk meegedacht in onze behoeften. Dit gaf vertrouwen en de doorslag voor onze keuze. Na een traject van een aantal maanden van verbouwen kijken we zeer positief terug op de samenwerking. Bert-Jan, Bart en alle partners van Holland Parket hartelijk dank voor het meedenken, harde werk en prachtige einderesultaat.

    Reactie van Holland Parket:

    Hallo Rick, Wat hebben we een mooi project voor jullie mogen realiseren in de afgelopen maanden. Ook wij zijn trots op het eindresultaat wat we samen met onze partners voor jullie neergezet hebben. Houten ondervloer eruit. Nieuwe cementvloer met vloerverwarming erin. Open keuken gecreëerd door het verwijderen van een draagmuur. En als kers op de taart een prachtige eiken Hongaarse punt vloer welke bij de winterdag ook nog eens lekker warm wordt. Nogmaals dank voor het fijne contact, de leuke samenwerking en jullie complimenten in het hele traject. Heel veel plezier in jullie nieuwe "paleisje" en mocht jullie ons in de toekomst weer nodig hebben weten jullie ons te vinden. Vriendelijke groet, Bert-Jan

    Prachtige vloer en fijne mensen

    09-05-2024 door

    Voor mijn nieuwbouwappartement heb ik gekozen voor een visgraat parketvloer bij Holland Parket. Ik ben een keer bij ze binnengestapt in Amersfoort om hierover te informeren en ik kreeg een goede indruk en duidelijk advies. Ook de prijs vond ik prima. Het is niet goedkoop, maar zeker niet te duur in vergelijking met sommige andere aanbieders. Bij de kijkdag van de woning kwamen ze langs met verschillende afwerkingen en kleuren en zo heb ik de juiste kleur van de vloer kunnen kiezen. Ze werken met eigen leggers die in dienst zijn. Ze zijn dus zelf verantwoordelijk voor het hele proces. Dit hebben ze echt netjes gedaan. Alle medewerkers (zowel in de winkel als de leggers) waren prettig in het contact. Ten slotte het eindresultaat: het is echt een prachtige vloer geworden! Je zult geen spijt krijgen als je hier je vloer koopt!

    Reactie van Holland Parket:

    Hallo Steven, Wat een mooie beoordeling!! Vorig jaar juli alweer dat je aangaf het leggen van de vloer door ons te willen laten doen. En nu was het dan eindelijk zover. Na het schuren en primeren van de anhydriet ondervloer met vloerverwarming heeft Bart een mooie eiken visgraatvloer in de Smoke kleur voor je gelegd afgewerkt met een strakke RAL9010 MDF-plint. Geniet van je vloer welke in de winterperiode heerlijk verwarmd wordt door de vloerverwarming in je appartement. Dank voor het vertrouwen en het leuke contact. Hartelijke groet, Bert-Jan en Bart

    Vakkkundig werk geleverd

    05-05-2024 door

    Dit bedrijf is een aanrader. Er wordt tijd en aandacht aan het werk besteed, echt vakwerk. Afspraken worden nagekomen

    Reactie van Holland Parket:

    Dank voor deze mooie beoordeling mevrouw Stassen. Dit was de vijfde opdracht die we voor u mochten uitvoeren! We zijn erg blij met uw trouwe klandizie! Ik zal uw complimenten aan Wim overbrengen. Tot de volgende keer!!

    Uitstekende communicatie en uitvoering werkzaamheden

    16-04-2024 door

    Uitstekende communicatie en uitvoering werkzaamheden

    Reactie van Holland Parket:

    Dank je voor deze mooie beoordeling Timo. Het is vooral leuk dat we eerst de vloer bij je vader in Ede hebben mogen doen en toen hij erg tevreden was heeft hij ons bij jou geadviseerd. Ik geef je compliment aan Bart door. Groet, Bert-Jan

    Parket mooi geschuurd!

    16-04-2024 door

    Afspraak op korte termijn kunnen maken. Vriendelijke mensen, zowel het eerste contact als de schuurders. Schuren is tegenwoordig bijna stofloos. Resultaat is weer een mooie ‘blonde’ vloer!

    Reactie van Holland Parket:

    Dag Lydia, Wat fijn dat je zo tevreden bent over ons werk. Michiel en Bart hebben de oude vloer gerenoveerd zodat je er weer jaren tegen kunt. En helemaal leuk dat we nu ook de vloer bij je dochter mogen gaan opknappen. Groeten, Bert-Jan

    excellent service and very high quality flooring

    12-04-2024 door

    We needed new flooring in an entire flat - a large sitting room and three bedrooms. Holland Parket did this in less than a week. They arrived exactly at the agreed time, had all the right materials, removed the old flooring and took it away, and installed the new flooring. We chose wooden floors for the sitting room, and laminate flooring for the bedrooms. The quality of both is very high. We are very happy with the new floors, which are beautiful. Holland Parket also made good suggestions about skirting boards. This was a very good experience and we recommend the company strongly. The installation of flooring needs to be done professionally and we knew that Holland Parket has experienced staff members to do this well.

    Reactie van Holland Parket:

    Dear Mr Amrine, Thank you very much for the kind words about the work we have done. After we have removed and disposed of all existing floors we have been able to lay a beautiful wooden,- and laminate floor for you. We wish you a lot of living pleasure and will pass on your compliments to Michel. Kind regards, Holland Parket Bert-Jan

    Dat deze service nog mogelijk is, geweldig!

    12-04-2024 door

    In een land waar je niet weet wie zijn werk goed doet of of er een rommeltje van maakt, en je afhankelijk bent van adviezen van anderen, is Holland Parket Amersfoort een bijzonder goede uitzondering. Zeer klant vriendelijk, aardig voor de klant, meedenkend en vakmanschap ondereen dak. Groot Compliment!

    Reactie van Holland Parket:

    Hallo meneer en mevrouw van der Maas, Hoe vervelend schade aan de vloer door vocht ook is, wij zien het als uitdaging om dit zo onzichtbaar mogelijk te herstellen. Nadat het bestellen van het Guatamba ( Ivoor ) gelukt was mocht Wouter al zijn ervaring gebruiken voor het repareren, schuren en lakken van uw vloer. De band en puperhart bies in de keuken ook gelijk voor u aangepast. Al met al weer een plaatje van een vloer geworden. En wat leuk om ook hier terug te lezen hoe blij u bent met het eindresultaat en ons Holland Parket Team. Wij wensen u weer jaren woonplezier ! Vriendelijke groet, Bert-Jan

    De verwachtingen Volledig waar gemaakt

    11-04-2024 door

    Recent onze hallen laten egaliseren en pvc daarop laten leggen en onze houten vloer laten schuren en opnieuw in de olie gezet.daarnaast alle plinten in huis geplaatst. Wij zijn zeer tevreden hierover. Jullie hebben vakwerk geleverd voor een schappelijke prijs. Ik zal jullie zeker aanbevelen.

    Reactie van Holland Parket:

    Hallo Leo, Dank voor de mooie beoordeling. Je had ons de complimenten telefonisch ook al overgebracht, wordt zeer gewaardeerd. Dankjewel. Ook door jouw eigen werk weet je dat kwaliteit leveren en afspraken nakomen belangrijk heel belangrijk is. Mede daardoor mag Holland Parket dit mooie vak al meer dan 35 jaar uitvoeren. Heel veel plezier van jullie PVC-tegels in de hallen en geschuurde en geoliede vloer in de woonkamer. Vriendelijke groet namens ons hele team, Bert-Jan & Wim

    Fantastisch mooie reparatie aan onze mooie vloer

    05-03-2024 door

    Ons mooie parket was door een stom klus ongeval kapot gegaan. Het is door Holland Parket mooi gerepareerd. De vloer was trouwens ook al van Holland Parket. Monteur was vakkundig, kon goed luisteren dacht mee en was bovendien ontzettend aardig.

    Reactie van Holland Parket:

    Dag Lydia, Fijn om te lezen dat de reparatie goed is uitgevoerd. Wouter heeft een aantal planken verspreid over de hele vloer uitgehakt en vervangen. En vakman als hij is, je ziet er niets meer van! Ik geef het compliment aan hem door. Groet, Wijnand van Beek

    Vloer weer prima opgeknapt!

    01-03-2024 door

    En attente service

    Reactie van Holland Parket:

    Goedemorgen Ron, Fijn te horen dat u alles van begin tot eind goed ervaren heeft. (Michiel heeft er weer een mooie vloer van gemaakt.) Daar zijn we blij mee en dat is ook onze insteek. We wensen u veel woonplezier op uw vernieuwde parketvloer. Met vriendelijke groet, Mary Borgers