Klanten vertellen

Onze klanten geven ons gemiddeld
een 8.9 op basis van 199 ervaringen.

Schrijf een beoordeling

Bedankt voor uw beoordeling!

Ervaring

10-04-2019 door

Helemaal tevreden!

01-04-2019 door

Reactie van Holland Parket:

Hartelijk dank voor uw mooie reactie. Wij wensen u veel woonplezier op de nieuwe vloer. Team Holland Parket

goed en betrouwbaar bedrijf

28-03-2019 door

Ervaring

14-03-2019 door

nu de derde vloer gekocht bij dit bedrijf allemaal top vloeren en zeer vakkundig gelegd

13-03-2019 door

Reactie van Holland Parket:

Dank voor uw prachtige cijfer, we wensen u veel plezier met uw nieuwe vloer.
Team Holland Parket

Het opknappen van het parket is op 'n goede manier gedaan door een vakkundige, behulpzame en vriendelijke man (Wim). Het ziet er weer prachtig uit, kleine oneffenheden zijn verdwenen en slechte overgangen bij de schuifdeuren en keuken zijn mooier geworden dan voorheen.

15-02-2019 door

Reactie van Holland Parket:

Dank voor uw reactie, we zijn er blij mee
Team Holland Parket

Wij zeer tevreden over de samenwerking bij het leggen van het laminaat

12-02-2019 door

Reactie van Holland Parket:

Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn er blij mee en wij wensen jullie veel woonplezier op de vloer.
Team Holland Parket

Er was een klacht wat keurig opgelost is!!

08-02-2019 door

Reactie van Holland Parket:

Dank voor uw beoordeling.
We zijn er blij mee
team Holland Parket

Parketvloer is hersteld na schilderschade en opnieuw behandeld en geolied.

27-01-2019 door

Parketvloer is hersteld na schilderschade en opnieuw behandeld en geolied. Met prachtig resultaat. Vakwerk!

Reactie van Holland Parket:

Hartelijk dank voor uw mooie reactie.
Team Holland Parket

Al een aantal vloeren laten leggen.

27-01-2019 door

Al een aantal vloeren laten leggen. Zijn super mooi en ook de vloer die al een aantal jaren ligt blijft mooi.

Reactie van Holland Parket:

Hartelijk dank voor uw mooie reactie.
Team Holland Parket