Klanten vertellen

Onze klanten geven ons gemiddeld
een 9.4 op basis van 337 ervaringen.

Schrijf een beoordeling

    Bedankt voor uw beoordeling!

    Vloer weer als nieuw!

    19-02-2024 door

    Alles volgens afspraak, netjes en zorgvuldig, vloer (visgraat, robijn) weer als nieuw! En niet onbelangrijk: Een waterdichte "partytent" voor opslag meubilair. Service van de zaak.

    Reactie van Holland Parket:

    Hallo Kees, Dank voor de mooie woorden en het mooie cijfer. Inmiddels laat Wouter al meer dan 25 jaar binnen Holland Parket zien hoe je een vloer tot in de puntjes renoveert. Leuk dat we dit ook bij u thuis hebben mogen laten zien. Wij wensen u weer veel woonplezier op de vernieuwde Robijn vloer. Vriendelijke groet, Bert-Jan

    Super, vriendelijk personeel, ziet er fantastisch uit, alles keurig opgeruimd.

    19-02-2024 door

    Zie bovenstaand bericht

    Reactie van Holland Parket:

    Dag Aart, Dank voor de mooie beoordeling. We hebben een mooie kurkvloer met pvc-toplaag mogen leggen, Wouter en Albert Hebben er iets moois van gemaakt. Ik zal de pluim aan hen doorgeven. Veel woonplezier op de nieuwe vloer Wijnand van Beek

    Vriendelijke mensen die goed werk leveren

    18-02-2024 door

    Van het contact in de winkel en telefonisch tot de mannen die al het werk hebben gedaan, steeds zeer vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen met vragen. De ondervloer is keurig hersteld na het aanleggen van vloerverwarming en de nieuwe pvc vloer ziet er fantastisch uit! Enige puntje van verbetering is de communicatie en het nakomen van afspraken over hoe laat wordt begonnen met werkzaamheden.

    Reactie van Holland Parket:

    Goedemorgen Ingrid, Dank voor deze mooie woorden. Wij zullen dit aan de desbetreffende persoon vertellen. Ook zullen we de woorden over onze communicatie serieus nemen. We gaan hier zeker mee aan de slag. We wensen u veel plezier met uw nieuwe vloer. Team Holland Parket

    Prima werk geleverd en afspraken zijn goed nagekomen.

    18-02-2024 door

    Alle werkzaamheden zijn goed, heel netjes en op tijd uitgevoerd.

    Reactie van Holland Parket:

    Hallo mevrouw Groeneweg, Fijn om te lezen dat u tevreden bent over alles wat wij voor u hebben mogen doen. De "oude" vloer en radiatoren verwijderd en afgevoerd. Vloerverwarming aangelegd en aangesloten. Egaliseren en het leggen van een nieuwe PVC-vloer inclusief mooie witte plinten. Met het weer ophalen van de afvalcontainer was alles afgerond en voor u tijd om weer in te richten en te genieten van uw heerlijk behagelijk warme PVC-vloer. En dat alles in anderhalve week tijd, ontzorgen noemen we dat. Nogmaals dank voor het vertrouwen, Vriendelijke groet Bert-Jan

    Prachtige vloeren en afwerking

    14-02-2024 door

    In mijn nieuwbouwhuis heb ik de vloeren van alle verdiepingen laten leggen door Holland Parket. Er wordt uitgebreid meegedacht naar de woonwensen en de communicatie van offerte tot levering is uitstekend en altijd vriendelijk. We hebben nu prachtige vloeren in alle slaapruimtes afgewerkt met hoge plinten. De nazorg is ook erg goed bevallen. Er moest bijvoorbeeld meerdere keren op verschillende kamers later plinten gelegd worden, dat wordt dan netjes ingepland en uitgevoerd. Dank Holland Parket!

    Reactie van Holland Parket:

    Hallo Tjing, Bedankt voor je mooie cijfer en de complimenten. Altijd leuk om te horen dat alles naar wens is verlopen, daar doen we het voor. En vanzelfsprekend komen wij graag een keer terug voor het plaatsen van een laatste plintje. Zo kunnen we ervoor zorgen dat ook deze perfect aansluit tegen bijvoorbeeld de nieuwe keuken. We geven de complimenten door aan de jongens die van de woonkamer tot en met de zolder plaatjes van PVC en laminaatvloeren voor jullie hebben mogen maken. Heel veel woonplezier in jullie nieuwe woning. Groeten, Bert-Jan Jurling

    Vooraf duidelijke afspraken, mooi gerenoveerde vloer.

    13-02-2024 door

    Geoliede vloer geschuurd. Waterschade hersteld en vloer 3 x gelakt. Ziet er weer als nieuw uit.

    Reactie van Holland Parket:

    Hallo Arno, Dank voor deze mooie cijfers! Wouter heeft je Afzelia parketvloer gerepareerd en door de afwerking zijn mooie sjieke uitstraling weer teruggegeven. We hopen dat je er weer jaren van kunt genieten. Groet, Bert-Jan

    Vriendelijk personeel en de vloer is keurig netjes gelegd.

    13-02-2024 door

    Om de vloer beter te kunnen uitzoeken, konden we we2 platen meenemen, waaruit we wilden kiezen. Het personeel is zeer vriendelijk. De vloer is prachtig en heel erg netjes gelegd. Alles ook schoon achter gelaten. Goede ervaring gehad.

    Reactie van Holland Parket:

    Dag Gerrit, Dank voor deze mooie beoordeling. Fijn om te horen dat iedereen erg vriendelijk was en de vloer erg netjes is gelegd. Dat is ook de reden dat al onze medewerkers in vaste dienst zijn en daardoor betrokken zijn bij ons bedrijf! Ik geef de complimenten aan onze verkoop en aan Michel onze vloerlegger door. Vriendelijke groet Wijnand van Beek

    PRIMA WERK GELEVERD

    10-12-2023 door

    GOED PLANNING, DE JUISTE VOLGORDE,PRIMA UITVOERING. NETJES AFGEWERKT ,GOED OPGELEVERD EN OP TIJD OPGELEVERD VOLGENS DE PLANNING EN DAT VIND IK TOP WERK.

    Reactie van Holland Parket:

    Dag mijnheer en mevrouw Rahman, Dank voor de mooie beoordeling. Daar doen we het voor! Het was een grote uitdagende klus. Ruim 100 m² verouderde "tapis"visgraat met alle mogelijke stukjes versiering / vakwek en dan alles rondom afwerken met mooie hoge plinten. Wij zijn er trots op! Veel woonplezier op deze prachtige vloer. Bert-Jan en Wim.

    Waterschade snel verholpen

    09-12-2023 door

    Laminaat van ruim 9 jaar oud bolde op door waterschade. Snel gerepareerd door stukje inkorten en wat nieuwe plintjes. Is weer als nieuw.

    Reactie van Holland Parket:

    Dag Hugo, Dank voor je beoordeling. Tja, wanneer we kunnen helpen om iets eenvoudig op te lossen in plaats van een nieuwe vloer te leggen vinden we dat een eerlijk advies. Zo gezegd, zo gedaan!

    Goed werk geleverd, komt zijn afspraken na.

    09-12-2023 door

    Onze parketvloer in de huiskamer is uitstekend geschuurd en gelakt. 5 XXXXX. De gang is wat minder goed gedaan 3XXX , Dus gemiddeld 4XXXX.

    Reactie van Holland Parket:

    Dag Dick, Bedankt voor de goede beoordeling. We hebben de oude vloer weer zo goed als nieuw gemaakt zodat je er weer jaren lang plezier van zult hebben. Als er in de hal iets niet naar wens is, komen we natuurlijk even kijken of dit op te lossen is. Wil je daarvoor even telefonisch contact met mij opnemen? Groet, Bert-Jan