Klanten vertellen

Onze klanten geven ons gemiddeld
een 9.1 op basis van 180 ervaringen.

Schrijf een beoordeling

Bedankt voor uw beoordeling!

Snel en goed gehiolpen

12-06-2020 door

Ondanks de drukte kon binnen een week de vloer gescheurd en in de olie gezet worden. Duidelijk uitleg over het onderhoud gekregen om de vloer lang mooi te houden.

Reactie van Holland Parket:

Dank voor uw mooie beoordeling Team Holland Parket

prima werk

11-06-2020 door

Goed geadviseerd over welke soort vloer geschikt was. Het is prachtig gelegd!

Reactie van Holland Parket:

Dank u voor uw prachtige beoordeling. We zijn er blij mee. Team Holland Parket

Niet voor herhaling vatbaar

05-06-2020 door

Vloer is geschuurd en hierbij is schade aan deuren en kozijnen ontstaan. Geadviseerd om andere plinten te nemen omdat deze mooier zouden staan dan de huidige. Echter geen rekening gehouden dat door de dikkere plinten de deuren niet meer sluiten of te openen waren. Kan gebeuren. Echter degene die voor ons de plinten heeft geplaatst heeft dit gemerkt maar ons hierover niet geïnformeerd. Dit neem ik ze het meest kwalijk. Uiteindelijk wel opgelost.

Reactie van Holland Parket:

Geachte mijnheer / mevrouw... Jammer dat u ons zo'n laag cijfer geeft. Toen we uw vloer kwamen schuren, waren de deuren door u verwijderd. we konden dus niet zien dat de nieuwe plint iets te dik was waardoor de deur niet helemaal open kon. Toen u later de deuren hebt teruggeplaatst hebt u ons hierover gebeld en zijn wij meteen teruggekomen om de plint daar wat af te schuinen zodat het probleem verholpen was. Over beschadigingen aan deuren en kozijnen hebt u ons niets gemeld. Ook niet toen Michel terugkwam om de plint aan te passen. Michel heeft ook niets daarvan gezien. Omdat de deuren er niet inzaten, kunnen we die ook niet beschadigd hebben! Wij nemen binnenkort even contact met u op om hierover te spreken. Gelukkig bent u wel tevreden over de werkzaamheden en we wensen u veel woonplezier.

Goede kwaliteit vloer en professioneel gelegd

05-06-2020 door

Door Hollandparket een kurk laminaat vloer laten leggen. De prijs en kwaliteit sprak mij zeer aan. De monteur heeft een mooi staaltje werk verricht. Strakke afwerking en netjes schoon opgeleverd.

Reactie van Holland Parket:

Dank voor uw mooie review, we zijn er blij mee. Team Holland Parket

professioneel

01-06-2020 door

Zeer tevreden met kwalitatief uitstekende werkzaamheden. Prima vakmensen.

Reactie van Holland Parket:

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling, wij zijn er blij mee. Veel woonplezier op uw gerenoveerde parketvloer. Team Holland Parket.

vloer netjes gelegd maar plint kan beter

12-05-2020 door

De vloer is heel netjes gelegd. De mensen hebben netjes gewerkt. Zeer tevreden. Wat ik alleen wel jammer vind, is dat de plinten niet doordacht worden gelegd. Dus hele stukken op de lange delen van de muur, zodat je geen voeg ertussen heb. Nu heb ik op aantal punten midden in de kamer voegen, terwijl de lengte van de hele plinten voldoende is om dit te voorkomen. Dat is net een detail die het tussen goed leggen en perfect leggen het verschil maakt.

Reactie van Holland Parket:

Fijn dat u tevreden bent. We hebben inmiddels een afspraak met u gemaakt, om de plint naar uw wens aan te passen. Veel woonplezier op uw vloer. Team Holland Parket

Keurig uitgevoerd

12-05-2020 door

Precies zoals afgesproken uitgevoerd en de vloer ziet er weer als nieuw uit, zo niet nog mooier.

Reactie van Holland Parket:

Dank voor uw prachtige beoordeling, wij zijn er blij mee! Team Holland Parket

Holland Parket levert topwerK!

09-05-2020 door

Geheel naar onze wens heeft Holland Parket onze parket vloer een grondige opknapbeurt gegeven. Wij zijn uiterst tevreden over het resultaat!

Reactie van Holland Parket:

Dank voor uw prachtige beoordeling. Team Holland Parket

Correct, precies en zeer goede kwaliteit

08-05-2020 door

Holland Parket heeft onze vloer weer als nieuw gemaakt. Erg tevreden over kwaliteit medewerkers en eindresultaat.

Reactie van Holland Parket:

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Team Holland Parket

Top service, snel en adequaat geholpen

25-04-2020 door

Goede service, correcte houding en goed werk

Reactie van Holland Parket:

Dank voor uw mooie beoordeling. We wensen u veel woonplezier op uw nieuwe vloer. Team Holland Parket