Klanten vertellen

Onze klanten geven ons gemiddeld
een 9.3 op basis van 275 ervaringen.

Schrijf een beoordeling

    Bedankt voor uw beoordeling!

    Prima

    28-09-2022 door

    Afspraak nakomen

    Hele nette, klantgerichte en flexibele werkers

    27-09-2022 door

    Holland Parket was ons aanbevolen door kennissen en dat was een uitstekend advies. Ons appartement was leeg toen zij de vloer kwamen schuren en lakken, en dat hebben ze zelfstandig en keurig gedaan. Doordat nog niet duidelijk was welke meubelen waar kwamen te staan, konden nog niet alle deklatjes geplaatst worden. Daar konden we in een later stadium wel een afspraak over maken. Door lange levertijden, vakanties, uitgestelde leveringen en meer van dat soort zaken moest die afspraak meerdere keren verzet worden. Daar werd geen enkel probleem van gemaakt. Pas onlangs, anderhalf jaar na onze verhuizing, was ons meubilair compleet. Zojuist heeft een van de vakmensen van Holland Parket de laatste deklatten aangebracht en naar ons gevoel is ons huis nu écht af. Heel flexibel om zo lang na het feitelijke werk de klus nog te komen afmaken, en opnieuw is heel netjes gewerkt. Ik heb daar Bert-Jan, die dit namens HP allemaal geregeld heeft, al persoonlijk voor bedankt, maar schrijf het ook graag nog even hier. Hollands vakwerk en een aanrader voor iedereen die alleen het beste wil voor zijn houten vloer.

    Reactie van Holland Parket:

    Dag Werner. Leuk dat je dit bericht nog met ons wilt delen. Wij vinden het vanzelfsprekend om met onze klanten mee te denken. En natuurlijk houden wij ons aan die afspraak, ook al is het anderhalf jaar later! Vr. Groet, Wijnand van Beek

    Advies over welk soort parket en welke afwerking in alle rust doorgenomen.

    14-09-2022 door

    Het uitzoeken van de vloer en afwerking daarvan en de behandeling met olie of lak is uitgebreid doorgenomen. Hier hebben wij een uitstekend advies gekregen. Het leggen van de vloer is zeer zorgvuldig gedaan en n met veel vakmanschap en enthousiasme! Kortom een aanrader.

    Reactie van Holland Parket:

    Hartelijk dank voor uw mooie review en dank dat u vertrouwen in ons bedrijf had. Vriendelijke groet, Brenda van Doornik

    Goed werk en snelle service

    25-08-2022 door

    De vloer ligt er netjes in en we zijn er enorm blij mee. Er was nog een klein afwerkingsdetail doordat onze ondervloer niet helemaal recht was. Holland parket heeft dat keurig en kosteloos opgelost. Top!

    Reactie van Holland Parket:

    Goedemorgen heer Smits, We zijn blij te horen dat alles naar tevredenheid is gelegd en opgelost. Rest ons u nog veel woonplezier op de nieuwe vloer toe te wensen. Met vriendelijke groet, Mary Borgers

    Super tevreden met het resultaat en de service!

    24-08-2022 door

    De nieuwe trappen zijn volledig naar wens gerenoveerd en geinstalleerd. Zelfs kleine extra klusjes zijn opgepakt (zoals installeren plint, stukje kitten en verwijderen vlek op parket-vloer).

    Reactie van Holland Parket:

    Dank voor uw mooie review. Het is fijn dat alles naar wens en tevredenheid uitgevoerd is. We zullen dit ook zeker aan onze parketteur doorgeven. Met vriendelijke groet, Mary Borgers

    Prima vakwerk geleverd.

    16-08-2022 door

    Michiel is een vakbekwame medewerker. Goed in de communicatie werkt netjes en behulpzaam. Zeker aan te bevelen. Vooraf in de winkel goed geïnformeerd over de werkwijze.

    Reactie van Holland Parket:

    Goedemorgen heer Hanssens, Dank voor uw mooie cijfer. We geven de complimenten door aan Michel en ook fijn om te horen dat u in de winkel goed geïnformeerd bent over de werkwijze. We wensen u veel woonplezier op uw nieuw geschuurd parketvloer. Met vriendelijke groet, Mary Borgers

    Fantastisch

    06-07-2022 door

    Snelle, vriendelijke en precieze meneer

    Reactie van Holland Parket:

    Dag Caroline, Dank je voor dit prachtige cijfer. Michel heeft je vloer geschuurd zodat die er weer als nieuw uitziet. Ook de kleur is nu zoals zoals dit past bij je huidige interieur. Ik geef je compliment aan Michel door. Vr. Groet, Wijnand van Beek

    Top

    05-07-2022 door

    Na onze eerte gesprek, kwam iemand langs en gaf een duidelijk uitleg wat kan en wat beter bij ons huis pas. Het werk zelf was top, dit hadden wij veel eerder moeten doen. Wij zijn zeer tevreden met de uitvoering.

    Reactie van Holland Parket:

    Hallo Silvio. Dank je voor dit mooie cijfer. Door het schuren is je oude vloer inderdaad weer als nieuw geworden. Michel heeft erg zijn best gedaan en was zelf ook erg tevreden. Hij is blij met dit compliment. Groet, Wijnand

    very good

    15-06-2022 door

    Professional and very pleasant behaviour

    Reactie van Holland Parket:

    Hello Mrs. Boeriu, Thank you for your compliments. I will pass it on to our man. Kind regards Wijnand van Beek

    Prima bedrijf

    28-05-2022 door

    De gekochte pvc vloer vergeleken met andere bedrijven zeker niet goedkoop, maar de werkzaamheden volgens afspraak uitgevoerd. De jongeman die de vloer kwam leggen was, zeer precies, vriendelijk en zeer correct. Als wij iets zagen, dat naar onze indruk, niet goed was, werd dit direct opgelost. Kortom een bedrijf met mensen wat wij ten zeerste aanbevelen.

    Reactie van Holland Parket:

    Dag mijnheer Dillen, Dank voor de mooie beoordeling. Kevin, Bart en Wim hebben met erg veel plezier bij jullie gewerkt We geven uw compliment aan hen door. Veel woonplezier op uw nieuwe vloer. Over een tijdje komen we uw trap renoveren, we zullen ervoor zorgen dat u dan weer helemaal tevreden bent! Vr. Groet, Wijnand van Beek