Klanten vertellen

Onze klanten geven ons gemiddeld
een 8.9 op basis van 184 ervaringen.

Schrijf een beoordeling

Bedankt voor uw beoordeling!

Goed advies en fijne service.

07-12-2018 door

Reactie van Holland Parket:

Dank voor uw mooie cijfer, hier zijn we blij mee
Team Holland Parket

Men houdt zich goed aan de afspraken
Alles is heel netjes afgewerkt
Vriendelijke behandeling

06-12-2018 door

Reactie van Holland Parket:

Dank voor uw mooie cijfer.
Team Holland Parket

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe vloer.

05-12-2018 door

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe vloer. Het is onze tweede vloer van Holland Parket. Het cijfer lijkt erg hoog, maar wij zijn ook zeer goed geholpen.

Reactie van Holland Parket:

Hartelijk dank voor dit mooie cijfer. Wij wensen jullie veel woonplezier op de vloer. Team Holland Parket

Ik geniet ieder moment van mijn prachtige nieuwe vloer. Alles verliep keurig volgens afspraak en het vakmanschap en de behulpzaamheid bij het leggen was buitengewoon groot.
Mijn dank hiervoor, ineke

26-11-2018 door

Reactie van Holland Parket:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Wij wensen u veel woonplezier op de nieuwe vloer.
Groet, Team Holland Parket.

Bart, de medewerker die de trap kwam renoveren, was niet te beroerd om de trap eerst uitgebreid schoon te krabben, omdat ikzelf dat niet voldoende gedaan bleek te hebben. Het eindresultaat mag er wezen!

25-11-2018 door

Reactie van Holland Parket:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Daar zijn we blij mee.
Groet, Team Holland Parket

Bij mijn oriëntatie in de showroom ben ik goed geholpen.

07-11-2018 door

Bij mijn oriëntatie in de showroom ben ik goed geholpen. De parketteur was snel en vakbekwaam. Op een héél enkel plekje is er iets van de verf op de plint beschadigd, anders was het een volle 10 geweest.

Reactie van Holland Parket:

Dank voor uw mooie cijfer.
Veel plezier met uw vloer
Team Holland Parket

Wij hebben ten aanzien van de aankoop zeer goede voorlichting gekregen van Wim. Na de opdracht zijn alle afspraken goed nagekomen.
Het leggen is ook door Wim (en een collega) gedaan, zeer tot tevredenheid.

28-10-2018 door

Reactie van Holland Parket:

Hartelijk dank voor dit mooie cijfer. Wij wensen u veel woonplezier op de nieuwe vloeren. Team Holland Parket

Rapportcijfer heeft betrekking op onderhoud van het parket. Holland Parket heeft onlangs mijn parket opnieuw gwschuurd en geolied.

17-10-2018 door

Ervaring

13-10-2018 door

Reactie van Holland Parket:

Dank u wel voor dit mooie cijfer. wij hopen dat u lang plezier zult hebben van de vloer.
Team Holland Parket.

In mijn net gekochte huis wilde ik de al bestaande Kambala blokpatroon parkervloer laten doorleggen in keuken en gang waar een tegelvloer lag.

07-10-2018 door

In mijn net gekochte huis wilde ik de al bestaande Kambala blokpatroon parkervloer laten doorleggen in keuken en gang waar een tegelvloer lag. Holland Parker Ede had ook de originele vloer gelegd wist ik. Daarnaast wilde ik de gehele vloer geschuurd en geolied hebben. Holland Parket heeft mij deskundig advies gegeven en de vloer is prachtig gelegd. Van de overgangen van oud naar nieuw gelegd parket is niets te zien. De olie geeft de vloer een diepe warme kleur. Er werd ook meegedacht over het plaatsen van hoge of platte plinten en de soort en maat mat bij de voordeur. Ook dit is prima uitgevoerd. Ik ben heel erg tevreden.

Reactie van Holland Parket:

Dank u wel voor dit prachtige cijfer.
We hopen dat u lang plezier zal hebben van uw vloer.
Team Holland Parket