Klanten vertellen

Onze klanten geven ons gemiddeld
een 9 op basis van 231 ervaringen.

Schrijf een beoordeling

    Bedankt voor uw beoordeling!

    Zorgvuldig meer dan wordt gevraagd

    28-07-2021 door

    Vriendelijk, en meedenkende vloerleggers. Bijna perfectionistisch. Extra handelingen die niet van te voren waren afgesproken.

    Reactie van Holland Parket:

    Dag mijnheer Wiersema, Dank voor de mooie beoordeling. Wij wensen u veel woonplezier op uw mooie pvc-vloer. Ik zal uw compliment aan Geert en Ruben doorgeven!

    Goed

    27-07-2021 door

    Hele fijne service. Mensen die met je meedenken, ze leveren goed kwalitatief materiaal en ze komen hun afspraken netjes na. Precies zoals gewenst.

    Reactie van Holland Parket:

    Dag mevrouw Verwaal, Dank u voor de positieve beoordeling. Wij wensen u veel woonplezier op uw nieuwe Eiken parketvloer. Ik zal Marco het compliment overbrengen. Vr. Groet, Bert-Jan

    Goed advies van prima vakmensen

    26-07-2021 door

    In de winkel en later bij het bezoek aan ons huis zijn we prima geadviseerd in de keuze voor een vloer. De parketteurs waren vriendelijke hardwerkende medewerkers. Ze hebben de vloer uitstekend gelegd.

    Reactie van Holland Parket:

    Fijn dat u zo tevreden bent mijnheer Munneke, Het was een grote klus, en Nick en Michel vonden het erg prettig werken! Dank voor deze mooie beoordeling. Wij zullen het aan onze mannen doorgeven.

    de reparatie van mijn parketvloer heeft zeker het beoogde effect gehad, hij is weer prachtig!

    24-07-2021 door

    Opname van de werkzaamheden vriendelijk en duidelijk, aardige en terzake kundige reparateur en prima afwerking binnen de gestelde periode.

    Reactie van Holland Parket:

    Dag mijnheer Tabernal, Hartelijk dank voor de mooie recentie. Het was een uitdagende klus, Wouter heeft er inderdaad weer iets heel moois van gemaakt. Ik geef het compliment aan hem door. Vr. Groet Wijnand van Beek

    goede service

    13-07-2021 door

    erg blij met de goede service. vloer is vakkundig gedaan door een ervaren en vriendelijke medewerker. Het enige wat wij iets minder mooi vinden is dat de vloer wat "rossiger" is geworden. Bij het schuren was het niet zo, en met de olie wel. Of het nou daarmee iets te maken had, weten wij niet. verder zijn wij echt wel tevreden.

    Reactie van Holland Parket:

    Dag Joanna, Dank je voor deze mooie beoordeling. We zijn er blij mee. De rossige gloed die je ziet, zit in het hout. Dat is normaal. Wanneer de vloer wat verkleurd, de komende paar maanden, zal hij wat vergelen en is de rossige tint weg. Wij wensen je veel woonplezier op0 de gerenoveerde vloer. Wijnand van Beek

    Prima

    12-07-2021 door

    Prima, zoals het hoort

    Reactie van Holland Parket:

    Dank voor de goede beoordeling mijnheer Veldhuizen. We hebben het compliment aan onze parketteur Wouter doorgegeven. Veel woonplezier op uw mooie visgraatvloer Wijnand van Beek

    goed gelegd en van te voren netjes onze vloer geëgaliseerd.

    12-07-2021 door

    Het enige wat ik heb gemist is wat informatie over het onderhouden van de vloer. Ook geen niets om te onderhouden achtergelaten.

    Reactie van Holland Parket:

    Dag Bea, Dank voor je mooie beoordeling. Zijn we blij mee. We hebben inmiddels contact gehad en ik breng de onderhoudsproducten uiteraard gratis even bij je. Wij als team van Holland-Parket wensen je veel plezier met je mooie Kurkvloer. Bert-Jan

    Uitstekend

    10-07-2021 door

    Fantastisch mooi trap gekregen en ouderwets vakwerk tegen de prijs van standaard houten overzettreden.

    Reactie van Holland Parket:

    Dag mijnheer van der Meiden, Fijn dat u tevreden bent over de gerenoveerde trap. Wij gebruiken inderdaad niet de simpele overzettreden maar bekleden de trap met 9mm massief Eiken planken, die we dan ter plaatse schuren en afwerken in de gewenste kleur. Dat onderscheid de vakman van de beunhaas zullen we maar zeggen. We geven uw complimenten door aan Wouter. Vriendelijke groet Wijnand van Beek

    Er is vakwerk afgeleverd

    03-06-2021 door

    Er is uitstekend werk verricht door de twee vaklieden van Hollandparket. Alle afspraken zijn correct nagekomen. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Fam G.Laurens uit Ede.

    Reactie van Holland Parket:

    Dag Gert, Dank voor je mooie beoordeling. Martin heeft ook erg prettig bij jullie gewerkt en is blij met je compliment. Veel plezier met jullie gerenoveerde vloer. Groet, Wijnand van Beek

    Geweldige trap, vakmanschap te top voor goede prijs

    28-05-2021 door

    Had trap eerst willen laten doen door een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in traprenovatie. Niet gedaan vanwege allerlei toeters en bellen bij de offerte (kleine lettertjes). Toen bedacht dat een parketteur het misschien ook zou willen komen doen. Zo bij Holland Parket terecht gekomen. Resultaat mag er zijn. Prima maatwerk en vakmanschap. Trap is bekleed met massief 9 mm dik eiken. Op de millimeter nauwkeurig en dat tegen een goede prijs (niet duurder dan een renovatie cowboy). Prettige en vriendelijke parketteur en duidelijk een berg aan ervaring. We zijn heel blij met het resultaat. Maatwerk en handwerk en niet duurder dan overzettreden uit de fabriek.

    Reactie van Holland Parket:

    Dank voor deze super mooie beoordeling Bert! Onze Wouter vindt dit soort traprenovaties ook super leuk om te doen. En dat zie je aan het resultaat. Bedankt voor het vertrouwen en we wensen jullie nog lang plezier van de "nieuwe" trap. Groet, Team Holland-Parket