Klanten vertellen

Onze klanten geven ons gemiddeld
een 9.2 op basis van 194 ervaringen.

Schrijf een beoordeling

    Bedankt voor uw beoordeling!

    Klantvriendelijke ontvangst in de winkel, en goed de tijd genomen om te adviseren.

    27-11-2020 door

    Perfect gelegd en afgewerkt. Vriendelijk personeel.

    Reactie van Holland Parket:

    Dank voor uw mooie beoordeling. We wensen u veel plezier met uw nieuwe vloer. Team Holland Parket

    Prima bedrijf levert kwaliteit en service

    23-11-2020 door

    Holland Parket heeft ons voortreffelijk geholpen , doordat wij waterschade hebben gehad in de keuken hebben wij hun ingeschakeld (aangezien zij ook de vloer hebben aangebracht) om een expertise te doen van de schade. Dat hebben ze snel en deskundig gedaan voordat de expert kwam hadden we al een offerte ondertussen is alles klaar en hebben wij weer een schitterende vloer. Bij het schuren en oliën heeft Michel alles gedaan om dit resultaat te bereiken ook hoe wij hierna om moesten gaan met onderhoud ,klasse bedankt voor alles

    Reactie van Holland Parket:

    Dag mevrouw en mijnheer van Veldhuizen, Dank voor de mooie beoordeling. Fijn dat u dit op deze manier wilt delen. We hebben Michel het compliment doorgegeven. Coby van Beek, Holland-Parket

    prima zaak met super service

    12-11-2020 door

    Na eerdere goede ervaringen met Holland Parket de parketvloer in ons nieuwe huis door Holland Parket laten schaven en lakken, weer met uitstekend resultaat. Klein probleem met de vloer (lelijk plekje) werd direct aangepakt. Fijn bedrijf.

    Reactie van Holland Parket:

    Hartelijk dank voor uw mooie woorden en we wensen u veel plezier op uw "nieuwe" vloer. Team Holland Parket

    Heel goed en zeer prettig!

    10-11-2020 door

    ik kreeg goed advies, de uitvoering is uitstekend. Er moet nog iets afgewerkt, maar de oorzaak daarvan ligt niet bij Holland Parket. Ik kan deze zaak zeker aanbevelen!

    Reactie van Holland Parket:

    Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling, wij zijn er blij mee. Team Holland Parket

    Super

    13-10-2020 door

    Zowel schuren als lakken en plinten perfect. Niet vergeten de service in de showroom. Beetje ouwerwets: een tien met een griffie.

    Reactie van Holland Parket:

    Dank u hartelijk voor deze positieve beoordeling Team Holland Parket

    heel tevreden

    21-09-2020 door

    Onlangs is bij mij een nieuwe kurkvloer gelegd op de slaapverdieping. Ik ben heel tevreden omdat de monteurs met creatieve oplossingen kwamen bij hindernissen, die zij ontdekten in mijn bestaande vloer.

    Reactie van Holland Parket:

    Mevrouw v.d. Meer hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wij zijn blij dat u tevreden bent en wensen u veel plezier op de nieuwe kurkvloer. Team Holland Parket

    Heel positief

    14-09-2020 door

    Ik kijk blij en met trots naar de mooie lichte kurkparket vloer, die in mijn woonkamer-keuken is aangelegd door de mensen van Holland Parket. De hele onderneming is me heel erg meegevallen: echt mooi vakwerk van prettige mensen met een prachtig resultaat.

    Reactie van Holland Parket:

    Mevrouw Mehrengs hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Wij zijn er erg blij mee en wensen u veel woonplezier op de nieuwe kurkvloer. Team Holland Parket

    wij zijn zeer tevreden over het plaatsen van de kurkvloeren.

    03-09-2020 door

    Wij zijn zeer tevreden over het plaatsen van de kurkvloeren .

    Volgende keer weer.

    26-08-2020 door

    Professioneel bedrijf, goede service/voorlichting en product.

    Reactie van Holland Parket:

    Dank voor uw mooie reactie. Team Holland Parket

    We waren enorm verrast door het prachtige resultaat.

    17-08-2020 door

    We zijn ontzettend goed geholpen in ons proces voor een 'nieuwe' vloer. We hadden al een houten vloer en die is prachtig aangeheeld. Echt vakmanschap en dat tijdens onze vakantie dus van overlast geen sprake. We kregen zelfs nog een appje met een fotootje van het mooie resultaat. We raden Holland Parket zeker aan.

    Reactie van Holland Parket:

    Dank voor uw prachtige beoordeling en wensen u veel woongenot op uw "nieuwe" vloer. Team Holland Parket.