Klanten vertellen

Onze klanten geven ons gemiddeld
een 9 op basis van 218 ervaringen.

Schrijf een beoordeling

    Bedankt voor uw beoordeling!

    vriendelijk geholpen, goed geïnformeerd, heldere prijsindicatie, goede vakman bij ons thuis

    06-04-2021 door

    vriendelijk geholpen, goed geïnformeerd, heldere prijsindicatie, goede vakman bij ons thuis

    Heel mooi op maat een stuk nieuwe vloer in de oude ingepast en fraai afgewerkt

    04-04-2021 door

    Vanwege het verwijderen van oude en-suite deuren en bijbehorende kasten kwam er een gat vrij in onze Robijn vloer. Ipv een geheel nieuwe vloer voor te stellen vlocht Holland Parket heel precies en netjes nieuwe vloerdelen in het bestaande vloerpatroon. Na schuren en afwerking van de zo opgevulde vloer is niet meer te ontdekken wat ouder en wat nieuwere delen zijn.

    Vakmanschap

    20-03-2021 door

    Onze ervaring met Hollandparket is erg goed. Goede begeleiding bij productkeuze. Vriendelijke personeel Snelle levering en zelfs dan krijg je nog tips bij het zelf leggen van het parket. In 1 woord vakmanschap is meesterschap

    Reactie van Holland Parket:

    Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Holland Parket

    Professioneel Vskmanschap

    16-03-2021 door

    Komt afspraken na ** Doen wat ze beloven

    Reactie van Holland Parket:

    Dank voor uw mooie beoordeling, we zijn er blij mee. Team Holland Parket

    Goed

    15-03-2021 door

    Fijn klantcontact en goede service. Vloer netjes gelegd.

    Reactie van Holland Parket:

    Fijn dat u tevreden bent. Dank voor uw beoordeling. Team Holland Parket

    Gelukkig toch goed gekomen

    15-03-2021 door

    Op 21/10/20 50 m2 kambala parket besteld in showroom Ede te leggen op 27-28/1/21 op vloerverwarming, 29/1/21 was de verhuizing gepland. Op 26/1/21 's ochtends belde Holland Parket dat het parket pas in april geleverd zou worden. Grote consternatie. Ons werden alternatieven aangeboden die wel voorradig waren. We zijn direct naar de showroom in Ede gereden en hebben daar voor de duurdere teakhouten vloer gekozen die het meest in de buurt kwam van kambala en ons werd aangeboden voor de prijs van kambala. Het is keurig gelegd en we zijn er blij mee.

    Reactie van Holland Parket:

    Zo is alles toch nog op z'n pootjes terecht gekomen. Fijn dat u tevreden bent. We wensen u veel woonplezier op uw vloer. Team Holland Parket

    Behulpzaam personeel

    12-03-2021 door

    We zijn tevreden over het advies en over de service. We hadden enkele plekken die we na het leggen niet netjes vonden en er waren te weinig afdeklatjes. We hebben toen anderhalve maand moeten wachten maar uiteindelijk is alles netjes in orde gemaakt.

    Wij hebben hele prettige ervaringen ondervonden van offerte tot en met het leggen van de

    12-03-2021 door

    Wij zijn uitstekend geholpen, de gemaakte afspraken zijn op een prettige wijze gerealiseerd. En de vloer ligt er mooi bij!

    Reactie van Holland Parket:

    Dank voor uw mooie beoordeling. Team Holland Parket

    Vaste klant

    11-03-2021 door

    Tweede keer dat ze bij ons aan het werk zijn geweest. Nu voor de bovenverdieping. Fijn bedrijf, komt afspraken na en communiceert helder en levert mooi werk. Ik raad ze iedereen aan.

    Reactie van Holland Parket:

    Fijn te horen dat het u wederom goed bevallen is met ons in zee te gaan. Veel plezier met uw vloer Team Holland Parket

    Holland Parket kan ik iedereen aanbevelen.

    11-03-2021 door

    Gewerkt volgens afspraak. We zijn zeer tevreden met het resultaat. Deskundig personeel.

    Reactie van Holland Parket:

    Dank voor uw mooie beoordeling, we zijn er blij mee. Team Holland Parket