Klanten vertellen

Onze klanten geven ons gemiddeld
een 9.4 op basis van 287 ervaringen.

Schrijf een beoordeling

    Bedankt voor uw beoordeling!

    Vloer is weer supermooi na opschuren en oliën

    24-01-2023 door

    Wouter heeft onze kastanjevloer opgeschuurd en in de olie gezet. De kieren die er in zaten heeft hij super goed dicht gekregen en vastgezet. Alles super netjes gedaan en heel vriendelijk. Een aanrader!

    Reactie van Holland Parket:

    Goedemorgen Tjitske en Joost, Hartelijk dank voor jullie prachtige beoordeling. We gaan dit aan Wouter doorgeven. Veel woonplezier op de "nieuwe" vloer. Team Holland Parket.

    Heel prettig en professioneel

    10-01-2023 door

    Onze bestaande vloer is keurig geschuurd en geolied. De werkzaamheden zijn vlot en professioneel uitgevoerd door een ervaren medewerker!

    Reactie van Holland Parket:

    Dag Biep, Dank voor deze mooie beoordeling. Het was vanwege de sterke verkleuring best een uitdaging, maar Wim heeft het met veel plezier gedaan. Ongeveer 25 jaar geleden hebben we de vloer gelegd, en het is altijd mooi om deze na zo'n lange tijd weer als nieuw te maken. Wij wensen jullie veel woonplezier. Groet, Wijnand

    Kundige en vriendelijke mensen!

    31-12-2022 door

    Zie boven

    Prima service, goed product.

    28-12-2022 door

    Het parket ziet er weer uit als nieuw.

    Service en advies heel klantgericht, veel te kiezen en parket mooi gelegd

    28-12-2022 door

    Heel fijn dat bij de eerste stap "het kiezen" een paar keer grote parketstalen aan huis gebracht werden, ook voor wat langere tijd. Uitstel van de legdatum i.v.m. verbouwing was tot 2x toe geen enkel probleem. En bij welk bedrijf vind je nog zoveel vertrouwen dat, zonder aanbetaling, het totaal pas na het leggen betaald hoeft te worden? Kortom alles was soepel en klantgericht georganiseerd bij Holland Parket. De vloer is gelegd volgens de afspraken daarover, binnen de afgesproken tijd en ziet er nog fraaier uit dan verwacht. Geen spijt dat we voor dit bedrijf hebben gekozen!

    vriendelijk...voorkomend...en vakmensen...wat kun je nog meer wensen..

    01-12-2022 door

    -afspraak gemaakt -inspectie aan huis -i.v.m. te leveren werkzaamheden -prijsopgaaf ter plaatse na inspectie -afspraak gemaakt voor levering werkzaamheden -op afgesproken datum...werd de kurkvloer gelegd -resultaat....een heel andere kijk op de woonruimte -adembenemend... -wat fijn dat er vandaag de dag nog echte vaklui zijn -bedankt.

    Goede service, netjes gelegd.

    26-11-2022 door

    Goed contact met de mensen van Holland Parket. Afspraken komen ze na. Er is heel netjes gewerkt. Wij zijn heel blij met het resultaat.

    deskundig, klantvriendelijke en goede kwaliteit

    22-11-2022 door

    Denkt met je mee, goed advies en mooie uitvoering.

    Reactie van Holland Parket:

    Dag Ditty en Dick, Fijn dat jullie je positieve ervaring met ons hebben willen delen. We hebben jullie Eikenvloer plm. 10 jaar geleden geschuurd en afgewerkt met naturel olie, nu weer geschuurd en wit geolied, waardoor het weer een volledig andere vloer lijkt. Veel woonplezier op d4e vloer en wellicht tot over 10 jaar! Vr. Groet Wijnand van Beek

    Uitstekend

    22-11-2022 door

    Alles keurig op tijd en verzorgd. Prima in orde.

    Reactie van Holland Parket:

    Dag Wim, Dank voor deze mooie beoordeling. Bas heeft de mooie PVC-vloer gelegd, en ik zal hem het compliment doorgeven. Groet, Bert-Jan

    niks dan lof, onze wateroverlast zeer vakkundig gerepareerd!!

    22-11-2022 door

    zoals gezegd, niks dan lof, zowel voor de kantoor medewerkers, planning en de ambachtelijke reparatie van onze waterschade. We hebben weer, net als 7 jaar geleden, een beroep gedaan op Holland Parket en hebben daar geen seconde spijt van. Fijn om met een betrouwbare firma de schade te hebben hersteld!!

    Reactie van Holland Parket:

    Dag mijnheer Krul, Dank u voor deze mooie beoordeling. Deze waterschade was gelukkig goed te verhelpen! Normaliter geven we een compliment door aan de betreffende vloerlegger,(Wim) Maar in uw geval is het een compliment voor iedereen en hangen we deze op het prikbord. Nogmaals: Dank u.