holland-parket_vloerverwarming-service

Vloerverwarming en verduurzaming van uw woning

Holland Parket helpt u in uw zoektocht naar duurzaam en comfortabel wonen met onze complete, gestroomlijnde vloerverwarming service! Binnen enkele dagen geregeld.

Vloerverwarming en verduurzaming van uw woning

Duurzaam wonen wordt steeds belangrijker en vloerverwarming speelt hierbij een cruciale rol. Deze verwarmingsmethode is niet alleen energie-efficiënt en comfortabel, maar verlaagt ook uw energieverbruik en ecologische voetafdruk. Holland Parket begrijpt het belang van duurzaamheid en maakt het overstappen gemakkelijker.

Holland Parket biedt een allesomvattende service voor het installeren van vloerverwarming en het plaatsen van uw nieuwe vloer. Deze totaalservice houdt in dat wij alles regelen van begin tot eind, waarbij uw gemak en tevredenheid voorop staan. We zorgen ervoor dat dit proces soepel en zorgeloos verloopt.

Het begint met een bezoek aan één van onze showrooms. Hier kunt u kiezen uit een breed assortiment aan vloeren, zoals parket, laminaat, PVC of kurk. Deze vloeren zijn uitstekend te combineren met vloerverwarming, wat zorgt voor extra comfort en efficiëntie in uw woning.

Voorbereiding

Vervolgens plannen we een huisbezoek om uw wensen te bespreken en samen een gedetailleerd plan op te stellen. Mocht u geen ruimte hebben voor het opslaan van meubels tijdens de werkzaamheden, dan biedt Holland Parket de mogelijkheid om een meubelcontainer te huren. Deze containers zijn waterdicht, afsluitbaar en passen gemakkelijk op een parkeerplaats of oprit. Indien nodig, kunnen we ook een afvalcontainer plaatsen voor het afvoeren van bouwafval.

Installatie

De installatie van uw vloerverwarming begint indien nodig met het verwijderen en afvoeren van de bestaande vloer en radiatoren. Vervolgens egaliseren we de ondervloer en brengen we de vloerverwarming aan. We gebruiken flexibele slangen van 16 mm die zorgen voor een gelijkmatige warmteverdeling. De vloerverwarming wordt aangesloten op een verdeler die compatibel is met warmtepompen.

Plaatsing vloer

Na het aanbrengen van de vloerverwarming starten we met het plaatsen van uw nieuwe vloer. De duur van deze fase hangt af van de gekozen vloersoort en de grootte van de ruimte. Zodra de vloer ligt, kunt u uw ruimte weer inrichten en de vloerverwarming naar wens instellen.

Holland Parket zorgt voor één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden, scherpe prijzen door samenwerking met vaste partners, een heldere offerte zonder aanbetalingen, en een vooraf bekende planning. Ons team bestaat uit betrouwbare vakmensen die respect hebben voor elkaars werk en samen streven naar het beste resultaat.

Ons netwerk van professionals staat ook tot uw beschikking voor aanvullende diensten zoals schilderwerk, stukadoorswerk of interieuradvies. Met Holland Parket kiest u voor een zorgeloze weg naar een duurzamer huis, van A tot Z geregeld.

Stap voor stap, snel geregeld!

 1. Bezoek een Holland Parket showroom en kies uw nieuwe vloer.
 2. Tijdens een huisbezoek bespreken we uw wensen en stellen we een gedetailleerd plan op.
 3. Wij regelen de plaatsing van opslag- en afvalcontainers.
 4. De bestaande vloer en radiatoren worden verwijderd.
 5. De ondervloer wordt geëgaliseerd en de vloerverwarming wordt aangelegd en aangesloten.
 6. De nieuwe vloer wordt geplaatst.
 7. U richt de ruimte opnieuw in, wij stellen de vloerverwarming in naar wens en laten de containers weer ophalen.
 8. Ervaar het comfort en de duurzaamheid van uw nieuwe vloerverwarming!

PLAN UW WINKELBEZOEK

Onze medewerkers staan voor u klaar.

Waarom Holland Parket?

 • Uitgebreide showroom met meer dan 500 vloeren
 • Groot aanbod diverse stijlvolle vloeren
 • Ervaren team van parketteurs en installateurs
 • Gratis Vloeradvies aan Huis
 • Alle vloeren direct leverbaar, geen wachttijden
Klanten Vertellen

Onze klanten geven ons gemiddeld
een 9.5 op basis van 348 ervaringen.

Gratis advies aan huis?

Wij adviseren vrijblijvend en kosteloos bij u thuis over uw wensen. We kunnen direct wat voorbeelden meenemen en de juiste maten opnemen.

VRAAG GRATIS ADVIES BIJ U THUIS AAN

Wij passen ons aan, aan uw agenda. Dat betekent dat wij ook ’s avonds of in het weekend langs kunnen komen.

Of bel direct met één van onze vestigingen en stel uw vraag.

Vestiging Amersfoort (Kamp 37)
Tel. 033 - 47 555 01

Vestiging Ede (Vening Meineszstraat 2)
Tel. 0318 - 621 572

Uw parketvloer koopt u bij Holland Parket!

Holland Parket werd in 1988 opgericht in Ede door Wijnand van Beek, na 10 jaar werkzaam te zijn geweest bij het grootste parketbedrijf in Nederland. In de jaren die volgden werden nog twee vestigingen geopend in Bussum en Amersfoort. Hiermee bestreek het werkgebied van Holland Parket een groot deel van midden-Nederland en al snel groeide het bedrijf uit tot één van de meest toonaangevende vloerleveranciers in de regio.

Holland Parket is gespecialiseerd in echte houten vloeren, van een klassieke parketvloer in een visgraat tot karakteristieke eiken landhuisdelen. Het aanbod bestaat daarnaast uit kurk, PVC, vinyl en laminaat, waarbij vrijwel elke collectie van de bekende merken uit voorraad leverbaar is. Voor wie op zoek is naar een goede prijs-kwaliteit verhouding biedt Holland Parket ook een unieke eigen lijn van eikenhouten vloerdelen en laminaat onder de naam Holland Old Wood en Holland Laminaat.

Holland Parket werkt zoveel mogelijk met eigen parketteurs en vloerenleggers, die uw vloer vakkundig bij u leggen. Holland Parket streeft de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid na en dat ziet u terug in het resultaat. De ervaringen van klanten die u voor gingen kunt u hierboven raadplegen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kom dan langs in onze showroom of nodig ons uit voor een gratis en vrijblijvend advies aan huis.