Een ongeluk zit in een klein hoekje. Uitstekende garantie op een door Holland Parket gelegde vloer is daarom altijd inbegrepen.

Bij Holland Parket vindt u een zeer uitgebreide collectie vloeren, misschien wel de grootste van de regio. Naast alle bekende merken bieden wij tevens een ruime keuze uit vloeren van onze eigen Holland Laminaat collectie. Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van deze vloeren en onze vloerenleggers, dat wij u levenslange garantie bieden wanneer u een vloer uit de Holland-Laminaat collectie aanschaft. De vloeren van andere merken en leveranciers leveren wij onder de voorwaarden van de desbetreffende fabrikant.

Holland Parket is tevens erkend door het CBW (Centraal Bureau Wonen), evenals onze leveringsvoorwaarden en garantiebepalingen welke zijn goedgekeurd door de Consumentenbond. Dit betekent onder meer dat u 3 jaar garantie krijgt wanneer u de vloer door onze specialisten laat leggen.

Uiteraard ontvangt u bij aanschaf van een vloer uitgebreide documentatie over de leveringsvoorwaarden, service en garantie.

Heeft u een vraag of opmerking over onze garantievoorwaarden? Laat het ons weten!

    Vestiging

    Bedankt voor uw aanvraag!
    Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.