Comfortabel wonen en besparen op energie

Het is nog nauwelijks merkbaar, maar de herfst is in aantocht. En dat betekent dat we hoe dan ook de verwarming weer gaan aanzetten. Bent u toe aan een nieuwe installatie? Overweeg dan ook vloerverwarming. Vloerverwarming heeft een imago van luxe en comfort. Maar het is ook een duurzame oplossing. U bespaart energie. En vloerverwarming is heel goed mogelijk met bijna alle vloeren in ons assortiment.

Efficiënter verwarmen

Omdat vloerverwarming een veel groter oppervlakte verwarmt dan radiotoren doen, heeft het water een veel minder hoge temperatuur nodig om de ruimte te verwarmen. Dit scheelt in uw energieverbruik. Omdat de warmte vanaf het gehele vloeroppervlak naar boven stijgt, wordt de ruimte veel efficiënter verwarmd en blijft de kamer ook langer warm. Vloerverwarming is dus niet alleen een zeer comfortabele manier van verwarming, u belast het milieu ook minder.

Verkoeling met vloerverwarming

Met een vloerverwarmingssysteem kunt u ook uw huis heel goed verkoelen. Gewoon door koud water door de verwarmingsbuizen te laten stromen. Ook voor verkoeling via de vloerverwarming geldt dat het een duurzamere oplossing is dan airconditioning. U bespaart met vloerverwarming bovendien de aanschaf van een airconditioningsysteem.