Laminaat in de keuken

Een laminaat vloer zou voor een keuken niet geschikt zijn? Laminaat zou niet bestand zijn tegen vlekken, vocht en krassen? Mis. Een Quick-Step laminaatvloer is ook voor de keuken een prima idee. Tien argumenten.

1. Vochtbestendig
Wat met natte schoenen, een ongelukje met vocht, of een glas frisdrank dat uit je handen glipt? Geen probleem! Niet alleen zijn de QuickStep planken gemaakt van een watervast verlijmde hdf-plaat. Uniclic, het onovertroffen gepatenteerd plaatsingssysteem van Quick-Step, is zodanig ontworpen dat de panelen zeer stevig tegen elkaar aangedrukt zijn, en aangedrukt blijven. Zo vertoont de vloer geen naden die water kunnen doorlaten. Dat wil evenwel niet zeggen dat een laminaatvloer gedurende lange tijd vochtig mag blijven. Net zoals bij veel andere vloeren wordt stagnerend vocht beter vermeden.

2. Krasresistent
Een keukenvloer krijgt heel wat te verduren: een vallend mes, ravottende kinderen, huisdieren, feestjes… Dankzij de nieuwe Scratch Guard technologie, het resultaat van jarenlang onderzoek, hebben Quick-Step laminaatvloeren een verbeterde, nog meer krasresistente toplaag die extra beschermt. De aanwezigheid van nanopartikels in de toplaag maakt de vloer veel minder gevoelig voor microkrassen.

3. Gemakkelijk te onderhouden
Laminaat is een van de gemakkelijkste vloeren die men zich kan wensen. Door de gesloten oppervlaktestructuur kunnen vuil en stof zich niet vasthechten. Voor het dagelijks onderhoud volstaat een Quick-Step wismop met wasbare microvezeldoek. Mochten kinderen of huisdieren iets op de vloer hebben achtergelaten, of wanneer je olie hebt gemorst, dan is een droge of licht vochtige doek alles wat je nodig hebt. In een mum van tijd is de keukenvloer weer schoon. Geen wonder dat steeds meer keukenwerkbladen in laminaatmateriaal worden geproduceerd.

4. Uitgebreide keuze
In totaal biedt Quickstep nu al keuze uit meer dan 160 verschillende designs. Wil je in je keuken het warme karakter van hout? Of het uitzicht van een natuurstenen, een keramische of betontegel? In elk van de gevallen kan je de voordelen van laminaat combineren met de uitstraling van hout of steen. Overigens een prima reden om de keukenvloer door te trekken naar de vloer in je woonkamer. Of omgekeerd…

5. Combineerbaar met vloerverwarming
Kies je de geschikte ondervloer dan is je Quick-Step laminaatvloer uitstekend te combineren met vloerverwarming. Door de zwevende plaatsing en door de trekkracht van de Uniclic-verbinding ontstaan er tijdens het verwarmen geen open voegen.

6. Duurzaam
Laminaatvloeren zijn onderverdeeld in gebruiksklassen, gaande van 21 tot 34. Alle Quick-Step laminaatvloeren behoren minstens tot klasse 32 en zijn dus prima geschikt voor drukker belopen ruimtes in een woning. Dat je met een laminaatvloer van Quick-Step een oersterke vloer in huis haalt, bewijst de lange aansprakelijkheid: op alle laminaatvloeren krijg je tot 25 jaar garantie tegen doorslijten, vlekken en verkleuren.

7. Antistatisch
Om bij het aanraken van geleidende voorwerpen elektrostatische oplading te voorkomen, heeft elke Quick-Step vloer een blijvende antistatische behandeling ondergaan. Bijkomend voordeel: een antistatische vloer trekt geen stof aan, en houdt het niet vast. Allergieën krijgen zo geen kans.

8. Gemakkelijk te plaatsen
Dankzij het gepatenteerde Uniclic-plaatsingssysteem ligt een Quick-Step laminaatvloer er veel sneller en gemakkelijker dan elk ander vloertype. Lijm of andere bindmiddelen zijn niet nodig. Je klikt de vloer in elkaar, en klaar is kees.

9. Vlot verhuisbaar
QuickStep laminaatvloeren klikken niet alleen gemakkelijk in elkaar, maar ook uit elkaar. Je verhuist ze probleemloos naar een andere kamer in huis. Wanneer je jouw huurhuis of –appartement verlaat, neem je je vloer gewoon mee.

10. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
Je houdt van natuursteen in je huis, maar niet van de prijs? Dan is Quick-Step laminaat de perfecte oplossing, óók voor de keuken. Met laminaat heb je het gevoel van o.a. een leisteen zonder in te boeten aan het onderhoudsgemak dat een keukenvloer nodig heeft.

Meer info: www.quick-step.com

Lees ook:
Vloeren Net – Laminaat
Vloeren
Vloer NL – Trappen

Meer informatie over laminaat nodig?
Vul hieronder je zoekopdracht in en klik op button zoeken


Zoektags
:
 laminaat laminaat vloeren quick-step laminaatvloeren laminaatvloer