Nieuwe collecties Wicanders

Heeft u de nieuwe collecties van Wicanders al op onze website gezien?

Wicanders Artcomfort

De essentie van een mooie ruimte is een mooie vloer. Echter, bij de keuze van een vloer is het ook belangrijk andere factoren te overwegen die uw kwaliteit van leven verbeteren, zoals dagelijks comfort, slijtvastheid en duurzaamheid.

Gebaseerd op het meest duurzame product wat Moeder Natuur ons heeft gegeven – KURK, introduceert Wicanders trots een nieuwe generatie vloeren, die al deze behoeften vervult; de opmerkelijke productielijn. Artcomfort.

Wicanders Vinylcomfort

Een collectie van avant-garde vloerbekledingen revolutionair door een perfecte interpretatie van de texturen en patronen van edel hardhout, exotische gesteenten en vernieuwende materialen en biedt een uitgebreide keuze voor het creëren van comfortabele en opmerkelijke sferen waarbij een perfecte combinatie van duurzaamheid en baanbrekendheid wordt bereikt.

Wicanders Corkcomfort

Op basis van de meest geavanceerde technologische vernieuwingen en het voortdurende onderzoek naar de huidige trends en vereisten maakte de nieuwe Corkcomfort productlijn het voor Wicanders® mogelijk om een nieuwe vloerbekledingsfiosofie te ontwikkelen door het traditionele concept van kurkvloeren drastisch te veranderen.