Nieuws van Estillon op Domotex

Voor Estillon staat Domotex in het teken van de introductie van nieuwe project- kwaliteiten en diverse ondervloeren voor vloerverwarming. De nieuwe stand zal het complete programma van ondertapijten, ondervloeren en gereedschappen goed laten zien.  Eén van de nieuwe producten is de Black Pearl. Deze hoge kwaliteit rubber ondertapijt is licht van gewicht en onderscheidt zich hierdoor van de andere rubber ondertapijten op de markt. Black Pearl is een Fire Retardant ondertapijt en heeft het hoogste testresultaat behaalt: Euroclass Bfl-S1. Het brengt optimaal comfort en duurzaamheid. Black Pearl is uitermate geschikt voor projectmatig gebruik.

Estillon heeft maar liefst 5 verschillende ondervloeren die de warmte van de diverse bestaande vloerverwarmingssystemen goed geleiden. Deze 5 ondervloeren zijn geschikt voor diverse vloerbedekkingen, zoals tapijt, laminaat en parket.  Recycling is een belangrijk thema bij Estillon: bekende merken zoals Egalsoft, BestBase en Parquetfelt zullen speciale aandacht krijgen: stapsgewijs wordt getoond hoe de ondervloeren vervaardigd worden uit gerecycled materiaal.

Elke dag zal John Roberts van The Academy Of Flooring Skills, demonstraties geven over het installeren van ondertapijt. Zoals de singlestick methode met Egalsoft, het spannen van BestBase ondertapijt en het plaatsen van diverse systeemvloeren. Elke 2 uur wordt een andere kwaliteit geïnstalleerd. Natuurlijk wordt elke installatie met Roberts gereedschap uitgevoerd.

Estillon is gedurende Domotex 2010 te vinden in Hal 6 en standnummer F46.

Meer info: www.estillon.nl

Lees ook:
Vloeren Net – Vloeren
Vloeren
Vloer NL – Vloeren

Meer informatie over vloeren nodig?
Vul hieronder je zoekopdracht in en klik op button zoeken