Quick-Step Vogue laminaat

Wil je een vloer met de eigenzinnige elegantie en de weelderige nerven van geleefde eikenvloeren in de herenhuizen weleer? Dan is de revolutionaire Vogue-laminaatvloer van Quick-Step precies wat je zoekt. Vogue is tot nu toe de hoogst gepositioneerde laminaatvloer van heel de QuickStep collectie. Het is een vloer met een uitstraling die niet van een echte eikenvloer te onderscheiden is.

Drie unieke kenmerken

QuickStep Vogue combineert de beste eigenschappen: een buitengewoon onderhoudsgemak met een uitermate realistisch ogend oppervlak dat niet van een karaktervolle, geleefde eikenvloer te onderscheiden is. Het gevoel van een geleefde eikenvloer heeft de laminaatvloer te danken aan drie unieke eigenschappen: een afwisseling van matte en blinkende delen, de natuurgetrouwe voelbare nerven en de unieke afwerking van de randen. Precies zoals echte geleefde eiken vloerplanken die werden gevernist, vertonen vier dessins van de Quick•Step® Vogue-reeks – eik rustiek natuur (UVG1391), eik rustiek cottage (UVG1392), eik rustiek grijs (UVG1393) en eik rustiek licht (UVG1390) – een opvallend verschil in glansgraad. De lagere delen glanzen, terwijl de hogere delen mat zijn, als gevolg van intens beloop. Dit contrast tussen mat en glanzend accentueert de weelderige nerfstructuur van eikenhout en geeft de planken extra levendigheid.

De aantrekkelijke nerven worden overigens niet alleen visueel benadrukt, je voelt ze ook. Alle zes de dessins van de QuickStep Vogue hebben een gepatenteerde oppervlaktestructuur die zich onderscheidt door een geleidelijke overgang tussen de hardere en de zachtere houtdelen, precies zoals bij echte eiken planken.

Ook hebben alle zes de dessins een unieke, door Quick-Step gepatenteerde randafwerking. De randen van de vloerplanken zijn niet recht maar afgeschuind én ze hebben een onregelmatig patroon. Deze geleefde randafwerking zorgt voor een rustieke touch, en laat de houtnerven en de kleur van de voegen uitermate realistisch in het loopoppervlak overvloeien. Bovendien – en daarin is QuickStep uniek – worden de randen beschermd met dezelfde laminaat als het loopoppervlak. Dat maakt de voegen van de QuickStep Vogue laminaatvloeren even slijt- en krasbestendig als het loopoppervlak.

Meer info: www.quick-step.com

Lees ook:
Vloeren Net – Laminaat
Vloeren
Vloer NL – Trappen

Meer informatie over laminaat nodig?
Vul hieronder je zoekopdracht in en klik op button zoeken


Zoektags
:
laminaat laminaat vloeren quick-step laminaatvloeren laminaatvloer