Renoveer uw vloer!

Ondanks een goed onderhoud is het natuurlijk mogelijk dat uw vloer beschadigd raakt. Krassen, putten of vocht in uw vloer zijn echter altijd te repareren met de juiste behandeling. Holland Parket beschikt over alle machines, materialen en vakkennis om deze werkzaamheden goed uit te voeren.

Parket schuren
Parket schuren is een zeer secuur werk en dat laat u het beste over aan de vakman. Parket is een duurzaam product en gaat jarenlang mee maar uw parketvloer verdient qua onderhoud, zoals elke vloer, natuurlijk de nodige aandacht.

Parket schuren is een lastig karwei, het is ook een klus die veel voldoening geeft als u uw oude en doffe parketvloer weer omtovert tot een vloer die niet van een nieuwe parketvloer is te onderscheiden.

Vloer renovatie
Holland Parket is de specialist op het gebied van vloerrenovatie. Dankzij onze vakkennis en de nodige apparatuur kunnen wij uw vloer schuren en van een nieuwe afwerkingslaag voorzien. Als u meer wilt weten over vloerrenovatie, neem dan gerust contact met ons op.

Traprenovatie
Is uw trap versleten of toe aan een opknapbeurt, ook het herstel van trappen kan Holland Parket voor u verzorgen!

Er zijn vele mogelijkheden om uw bestaande trap te bekleden met diverse materialen, zoals parket, kurk, laminaat, vinyl en kant en klare overzettreden. Op deze wijze kunt u uw vloer in de hal of op de overloop door laten lopen op de trap wat zorgt voor een harmonieus geheel. De trap kan desgewenst afgewerkt worden in diverse kleuren met olie of lak. In de treden kunnen verschillende kleur antislipstrips geplaatst worden. Kom naar onze showroom waar wij u voorbeelden kunnen laten zien en u een prijsindicatie kunnen geven.