Verkrijgbaar bij Holland Parket; Bona Deep Clean System

Bona pakt met het nieuwe Deep Clean System houten vloeren grondig aan.
Verkrijgbaar bij Holland Parket

Bona Deep Clean System, de nieuwe professionele en complementaire reinigingsmethode van Bona; de nieuwe krachtige professionele schrobmachine Bona Powerscrubber samen met de nieuwe speciaal geformuleerde houten vloerreiniger Bona Deep Clean Solution geven parketvloeren een grondige en diepe reiniging tot in de kern van het hout. 

De Bona Poweerscrubber is voorzien van twee tanks, een voor het zuivere water en een die het vuile water opvangt. In de zuiverwatertank komt een verdunde oplossing Bona Deep Clean Solution en in een eerste beweging verdelen twee in tegengestelde richting draaiende soepele cilinderborstels het krachtige reinigingsproduct op de vloer; het vuil wordt opgelost. In een tweede beweging schakelt men het afzuigsysteem van de Bona Powerscrubber aan waarbij het water wordt opgezogen.

Dit specifiek ontwikkelde systeem en twee wissers, zorgen ervoor dat de vloer in een mum van tijd opdroogt. De verdunning van de Bona Deep Clean Solution is afhankelijk van de vloerafwerking; voor gelakte vloeren wordt een liter toegevoegd aan een volle tank, voor geoliede vloeren is dit een halve liter. Hardnekkige vlekken maken geen kans meer. Zelfs zwaar toegetakelde geoliede voeren vereisen niet steeds schuurwerk. Het Bona Deep Clean System biedt een kostenbesparende en efficiënte tussenoplossing.

 

Verkrijgbaar bij Holland Parket; Bona Deep Clean System.