PVC vloer

PVC vloer, het slimme alternatief!

PVC is allang niet meer het suffe zeiltje van vroeger. PVC is een uitstekend alternatief voor laminaat, is eenvoudig en snel te leggen, onderhoudsvrij en kent een lange levensduur.

De voordelen van PVC

Waarom kiezen voor een PVC vloer?

PVC vloer of PVC laminaat is een kunststof plank die opdezelfde wijze als laminaat gelegd wordt. De planken zijn maar moeilijk te onderscheiden van echt houten laminaat doordat de voelbare structuur van echt hout zoals groeven en knoesten in het kunststof zijn verwerkt. PVC vloer planken zijn in erg veel designs en uitvoeringen te krijgen, zoals diverse houtsoorten in antieke look en zelfs beton, en dus zien we PVC de laatste jaren steeds meer in populariteit toenemen.

Een erg prettig voordeel van PVC is dat het onderhoudsvrij is en heel erg makkelijk schoon te houden is. PVC is ongevoelig voor vocht en warmte en de vloerdelen gaan dus nooit krimpen of uitzetten. Hierdoor is PVC ook bij uitstek geschikt voor vloerverwarming en gebruik in vochtige ruimtes. Veel PVC vloeren zijn ook nog voorzien van een extra slijtlaag waardoor de duurzaamheid nog meer toeneemt en de vloer na jarenlang intensief gebruik nog steeds hetzelfde oogt.

Een PVC vloer is robuust, stil, nagenoeg onderhoudsvrij en eenvoudig schoon te maken. Deze voordelen wegen absoluut op tegen de iets hogere aanschafprijs, in vergelijking met bijvoorbeeld laminaat.

Zelf leggen of laten leggen.
Bijna elk PVC laminaat is voorzien van een klik-techniek en V-groef. De klik-techniek heeft ervoor gezorgd dat u zelf redelijk eenvoudig uw PVC vloer kunt leggen en zelfs verwijderen en verplaatsen. Desondanks adviseren wij u om de vloer te laten leggen door onze ervaren vloerenleggers. Dan bent u gegarandeerd van een prachtig eindresultaat en een vloer waar u nog jarenlang probleemloos van kunt genieten.

Wees goed voorbereid!
Factoren als mate van gebruik en het soort ondervloer zijn niet te verwaarlozen wanneer u de juiste keuze wilt maken. Bezoek onze showroom in Ede of Amersfoort en laat u uitgebreid informeren voor u tot aanschaf over gaat!

De voordelen
van een PVC vloer op een rij

  • In vele designs en patronen beschikbaar
  • Warmte isolerend en geluiddempend
  • Zeer geschikt voor vochtige ruimtes
  • Gemakkelijk schoon te maken en laag in onderhoud
  • Geschikt voor alle typen vloerverwarming

AFSPRAAK MAKEN IN ONZE SHOWROOM

Laat u geheel vrijblijvend en gratis adviseren in onze showroom.

Waarom Holland Parket?

  • Uitgebreide showroom met meer dan 500 vloeren
  • Groot aanbod stijlvolle PVC vloeren
  • Ervaren parketteurs in dienst, inclusief leggen mogelijk
  • Gratis advies aan huis
  • Alle vloeren direct leverbaar, geen wachttijden
Klanten Vertellen

Onze klanten geven ons gemiddeld
een 9.5 op basis van 343 ervaringen.

Gratis advies aan huis?

Wij adviseren vrijblijvend en kosteloos bij u thuis over uw wensen. We kunnen direct wat voorbeelden meenemen en de juiste maten opnemen.

VRAAG GRATIS ADVIES BIJ U THUIS AAN

Wij passen ons aan, aan uw agenda. Dat betekent dat wij ook ’s avonds of in het weekend langs kunnen komen.

Of bel direct met één van onze vestigingen en stel uw vraag.

Vestiging Amersfoort (Kamp 37)
Tel. 033 - 47 555 01

Vestiging Ede (Vening Meineszstraat 2)
Tel. 0318 - 621 572

PVC vloeren koopt u bij Holland Parket!

Holland Parket werd in 1988 opgericht in Ede door Wijnand van Beek, na 10 jaar werkzaam te zijn geweest bij het grootste parketbedrijf in Nederland. In de jaren die volgden werden nog twee vestigingen geopend in Bussum en Amersfoort. Hiermee bestreek het werkgebied van Holland Parket een groot deel van midden-Nederland en al snel groeide het bedrijf uit tot één van de meest toonaangevende vloerleveranciers in de regio.

Holland Parket is gespecialiseerd in echte houten vloeren, van klassiek parket in een visgraat tot karakteristieke eiken landhuisdelen. Het aanbod bestaat daarnaast uit kurk, PVC, vinyl en natuurlijk laminaat, waarbij vrijwel elke collectie van de bekende merken uit voorraad leverbaar is. Voor wie op zoek is naar een goede prijs-kwaliteit verhouding biedt Holland Parket ook een unieke eigen lijn van eikenhouten vloerdelen en laminaat onder de naam Holland Old Wood en Holland Laminaat.

Holland Parket werkt zoveel mogelijk met eigen parketteurs en vloerenleggers, die uw vloer vakkundig bij u leggen. Holland Parket streeft de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid na en dat ziet u terug in het resultaat. De ervaringen van klanten die u voor gingen kunt u hierboven raadplegen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kom dan langs in onze showroom of nodig ons uit voor een gratis en vrijblijvend advies aan huis.