Cinzento_Afbeelding-11

Vloerrenovatie van een houten vloer

Met een vloerrenovatie brengt u uw versleten houten vloer terug in zijn authentieke staat óf geeft u deze juist een compleet nieuwe uitstraling. Laat u adviseren door Holland Parket, dé specialist in vloerrenovatie!

De voordelen van vloerrenovatie

Uw houten vloer weer als nieuw

Een houten vloer bestaat uit massief houten (doorgaans eiken) planken die worden bewerkt met verschillende technieken, zoals borstelen, schaven en oliën. Door verschillende technieken te combineren krijgt een vloer zijn unieke uitstraling.

Een eikenhouten vloer zal na verloop van tijd altijd wat slijten. Dit geeft de vloer aan de ene kant veel karakter maar het kan ook storend zijn. Een groot voordeel van een echte houten vloer is dat deze altijd weer te renoveren is. De vloer wordt volledig opnieuw afgewerkt. Een mooi bijkomend voordeel is dat dit niet dezelfde afwerking hoeft te zijn. Door te kiezen voor een andere afwerking krijgt de vloer namelijk een compleet andere look. Ideaal dus als u na al die jaren eens wat anders wilt!

Wanneer moet ik mijn vloer renoveren of repareren?
U kunt ervoor kiezen om uw vloer te renoveren als deze beschadigd is, versleten, of wanneer u simpelweg aan een nieuw interieur toe bent. In principe kan het dus op ieder moment. Weet wel dat voor de renovatie de vloer volledig vrij moet worden gemaakt en de werkzaamheden meerdere dagen in beslag nemen.

Indien u alleen kleine reparaties wilt laten uitvoeren aan de vloer is dit mogelijk zonder volledig renovatie. Wij vervangen dan simpelweg de beschadigde plank en zorgen ervoor dat deze weer dezelfde uitstraling krijgt als de rest van de vloer.

Wees goed voorbereid!
Behalve een goede planning is het ook aan te raden om vooraf informatie in te winnen over de verschillende bewerkingstechnieken. Bezoek onze showroom in Ede of Amersfoort, daar hebben ze een ruim assortiment houten vloeren en kunt u monsters lenen om bij u thuis te testen.

De voordelen van vloerrenovatie op een rij.

  • Uw houten vloer ziet er weer uit als nieuw.
  • Beschadigingen worden gerepareerd.
  • Een geschuurde vloer kan met verschillende producten behandeld worden.
  • Hierdoor is een andere look altijd mogelijk.

AFSPRAAK MAKEN

Laat u geheel vrijblijvend en gratis adviseren in onze showroom of bij u thuis!

Waarom Holland Parket?

  • Uitgebreide showroom met meer dan 500 vloeren
  • Groot aanbod diverse stijlvolle eikenhouten vloeren
  • Ervaren parketteurs in dienst, inclusief leggen mogelijk
  • Gratis advies aan huis
  • Alle vloeren direct leverbaar, geen wachttijden
Klanten Vertellen

Onze klanten geven ons gemiddeld
een 9.5 op basis van 348 ervaringen.

Gratis advies aan huis?

Wij adviseren vrijblijvend en kosteloos bij u thuis over uw wensen. We kunnen direct wat voorbeelden meenemen en de juiste maten opnemen.

VRAAG GRATIS ADVIES BIJ U THUIS AAN

Wij passen ons aan, aan uw agenda. Dat betekent dat wij ook ’s avonds of in het weekend langs kunnen komen.

Of bel direct met één van onze vestigingen en stel uw vraag.

Vestiging Amersfoort (Kamp 37)
Tel. 033 - 47 555 01

Vestiging Ede (Vening Meineszstraat 2)
Tel. 0318 - 621 572

Uw parketvloer koopt u bij Holland Parket!

Holland Parket werd in 1988 opgericht in Ede door Wijnand van Beek, na 10 jaar werkzaam te zijn geweest bij het grootste parketbedrijf in Nederland. In de jaren die volgden werden nog twee vestigingen geopend in Bussum en Amersfoort. Hiermee bestreek het werkgebied van Holland Parket een groot deel van midden-Nederland en al snel groeide het bedrijf uit tot één van de meest toonaangevende vloerleveranciers in de regio.

Holland Parket is gespecialiseerd in echte houten vloeren, van een klassieke parketvloer in een visgraat tot karakteristieke eiken landhuisdelen. Het aanbod bestaat daarnaast uit kurk, PVC, vinyl en laminaat, waarbij vrijwel elke collectie van de bekende merken uit voorraad leverbaar is. Voor wie op zoek is naar een goede prijs-kwaliteit verhouding biedt Holland Parket ook een unieke eigen lijn van eikenhouten vloerdelen en laminaat onder de naam Holland Old Wood en Holland Laminaat.

Holland Parket werkt zoveel mogelijk met eigen parketteurs en vloerenleggers, die uw vloer vakkundig bij u leggen. Holland Parket streeft de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid na en dat ziet u terug in het resultaat. De ervaringen van klanten die u voor gingen kunt u hierboven raadplegen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kom dan langs in onze showroom of nodig ons uit voor een gratis en vrijblijvend advies aan huis.